1028
Асоціація України з ЄС
Вітання, шановні користувачі, я з України, точніше з Одеси, в даний момент в країні знову знову став національним нерестом, багато хто називає її масовою хістерією, через економічну ситуацію в країні, згідно з повідомленнями ЗМІ, в Києві на Євромайдані зібрали понад 100 тис. учасників для європейської інтеграції України, в Києві є масові протести проти порушення підписання 29 листопада асоціації України з ЄС, оскільки Янукович зрозумілий, що на плановому саміті ЄС у Вільнюсі контракт не буде підписаний.
Я хотів би попросити вас висловити свою думку про це, тільки великий запит, коментарі, такі як: Хохлов на льоді, Бендеровці пахнуть і т.д., будь ласка, не писати, хто бачить цю ситуацію в корені, а саме, що чекає Україна в асоціації з ЄС, і навпаки, в митному союзі з Росією ???
Я поясню, чому я створив цей пост, багато хто відтіняє одне, багато інших, хтось проти, але 90% не розуміють ситуації на всіх, і як кажуть сліпо підтримують загальний кипіння, заради кипіння, і для наступного відриву стипендії емоцій. Дякую.
р.
Джерело: рибальська сітка
Я хотів би попросити вас висловити свою думку про це, тільки великий запит, коментарі, такі як: Хохлов на льоді, Бендеровці пахнуть і т.д., будь ласка, не писати, хто бачить цю ситуацію в корені, а саме, що чекає Україна в асоціації з ЄС, і навпаки, в митному союзі з Росією ???
Я поясню, чому я створив цей пост, багато хто відтіняє одне, багато інших, хтось проти, але 90% не розуміють ситуації на всіх, і як кажуть сліпо підтримують загальний кипіння, заради кипіння, і для наступного відриву стипендії емоцій. Дякую.
р.
Джерело: рибальська сітка