Життя популярної порожнечі

R2-D2 - це фантастичний характер у Всесвіті Старих Війн. Він був одним з тільки персонажів, які з'являються у всіх частинах саги без зміни зовнішнього вигляду. Він має мільйони шанувальників по всьому світу, багато хто з яких будують репліки цієї астромеханічної порожнечі. Давайте подивимося, що деякі моделі виглядають на різних стадіях будівництва.
р.

19 листопада на офіційному сайті Star Wars було повідомлено про те, що два члени клубу R2-D2 Creators, Lee Towersey та Oliver Stiples, які були залучені до роботи на сьомому епізоді космічної саги. Це пов’язано з тим, що робот збудував сильний враження на Катлен Кеннеді, виробника «ЗВ». Під час зйомок вежа і шпильки повинні тримати R2-D2 в робочому стані, крім того, вони обіцяють поліпшити роботу, щоб він міг рухатися на грубій місцевості.

579381

Клуб, який включає в себе Stiples і Towersey, є асоціацією активних шанувальників знаменитої наукової фантастики серії: вони не тільки рецензують і обговорюють їх улюблені фільми, але і будують копії (в тому числі діючі) роботи R2-D2, а також суміжні моделі.

1 999 р.

Фотографії з особистого архіву роботи.
Його коментарі.

Я в барбекю.

р.

Походимо до Юра.
Вихідні дні.

Я прийшов на кав'ярні.

Це привітний.

Кухня. Це животик.

Це мої родичі і друг.

Відпочинок в гаражі.