Торнс або Велкро

Довгий тому є суперечка, яка зимові шини краще для Росії струганий каучук або Велкро? Велькро
Почула про Велкро протягом тривалого часу і перевірила в дії, довіряю більше походів, і на наших дорогах, які палички? Дорожня хімія Вона повинна дотримуватися чогось! І ви намагаєтеся залити пральну порошку з піском на склі (навіть, щоб якось показати нашу дорогу ідіоциклію і так вона була тапочки) і спробувати приклеїти всмоктувальний стакан і перемістити його. Ну? Ви працюєте для міцної гуми ще? В Європі дорога посипається далеко від хімії та дрібної кам'яної крихти Велкро вони працюють норми! Бо малюк, потрапив в ці «пори» на шинах Велкро при гальмуванні, роботі, як походи, і вона не прилипає до ситу! В морозі вона чіпає більше до кутів (регулярність льодової скоринки) льоду через м'який каучук, і якщо є пишні, вона як корова на льоді, що вона чіпляється? Він, безумовно, липить, якщо він ідеально чистий лід. Я розумію реальний принцип роботи Велкро в Росії: якщо вона не липка, то це буде гачок через м'якість, і якщо вона не липка і не ловиться, то ласкаво просимо до станції обслуговування. Я не знаю, де ці міфи в Інтернеті про її липкість приходять. Проведений тест. на вулиці була -18 - 20 (перфектна температура для Velcro) полігон подається як поверхня замороженої фінської затоки 60% льоду коротки, добре я думаю, Пітери знають це місце, тут ми протестували гумові стружки і Velcro. Автомобілі 2 000 р. Штаки люки гумові, що Velcro, що щука NOKIAN економ клас новий, швидкість 60 dial потім вводять в свою чергу, потім надзвичайні гальмування. На старті повороти 3000 спій відривають, на повороті з шипами невеликої пропускаємо, з таким же маневром лисиця Велкро не вдалося, а автомобіль переходив в снігохід 4 рази, коли гальмування на Велкро, автомобіль припинив 2,6 метрів далі, ніж на походах. Нанесення висновків.

Жеребець
Ось роги. Походи неважливо, чи є рум'яна або лід на дорозі, є два положення, або є щуки, або там немає щук. На льоді з нашою хімією вони працюють в льоді, в пишних, вони працюють в льоді або в асфальті. Головний ворог гілочок є звичайною асфальтом і водій є ідіотом. Згодом вони летять і звичайно ж гума втратить її зчеплення. Але це просто! Необхідно стежити за станом каучуку, який струганий, як Velcro, не відірвати від плями, і не їздити. Водіння 5 сезонів на однаковій шині не призведе до нічого хорошого. Так, струганий каучук, якщо економ-клас не відрізняється і важче, ніж Velcro, але краще з шумом, ніж на повороті в кисті.
Що я говорю про? Я просто хочу відкрити очі власників автомобілів, які Velcro не працює в Росії. Не варто вибирати дешеву каучукову каучуку, не завадити за прибуток, купити хороші зимові шини на шипках і не забігати взимку. Подбайте про сім'ю та інших власників автомобілів. Перебування людей в будь-якій ситуації.

р.

Джерело: рибальська сітка