981
Різдво Базаар
З кожним роком місяць до Різдва, так звані «Різдвяні Базари» відкриті в німецьких містах. Купити величезну кількість різноманітних новорічних подарунків і сувенірів. Сьогодні ми підемо одному з цих ярмарків і намагаємось відчути дух майбутнього свята.
На центральній площі Бонн - Мюнстерплатц - вистилають цілі вулиці цих хати, де можна купити сувеніри, солодощі, їсти традиційні ковбаски і пити різдвяний напій - Глювін - тепле вино.
Красивий не тільки вміст магазинів, але і їх зовнішній дизайн - кожен лоток.
(Б)
й Часто сувеніри ручної роботи — часто дуже дорогі, але завжди оригінальні — це те, як ці свічники малюють вручну — виглядають просто магічно.
216807
Дуже популярні подарунки у вигляді ангелів...
Р
Це чудово, це не так, і є цілий букет з них в цій картині.
Я завжди хочу їсти.
10349879
Одне з основних команд - "Я люблю тебе" - це таке солодке визнання можна подарувати ці дні.
Зірки на будь-який смак.
р.
Кераміка на різдвяному ринку дуже популярна сувенірна. Особливо ці будинки - невелика свічка вставляється всередині і коли вона опікує - вікна світяться в м'який набір.
Але серед цих керамічних будиночків можна розпізнати старі споруди Бонн - Таун Хол, старі повідомлення.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Прикрашені абсолютно все - вниз до сміття банки - в передній частині.
Я також зустрілася з пекарні, як це - гарячого хліба з реальної печі.
р.
Джерело: platpaul.livejournal.com
На центральній площі Бонн - Мюнстерплатц - вистилають цілі вулиці цих хати, де можна купити сувеніри, солодощі, їсти традиційні ковбаски і пити різдвяний напій - Глювін - тепле вино.
Красивий не тільки вміст магазинів, але і їх зовнішній дизайн - кожен лоток.
(Б)
й Часто сувеніри ручної роботи — часто дуже дорогі, але завжди оригінальні — це те, як ці свічники малюють вручну — виглядають просто магічно.
216807
Дуже популярні подарунки у вигляді ангелів...
Р
Це чудово, це не так, і є цілий букет з них в цій картині.
Я завжди хочу їсти.
10349879
Одне з основних команд - "Я люблю тебе" - це таке солодке визнання можна подарувати ці дні.
Зірки на будь-який смак.
р.
Кераміка на різдвяному ринку дуже популярна сувенірна. Особливо ці будинки - невелика свічка вставляється всередині і коли вона опікує - вікна світяться в м'який набір.
Але серед цих керамічних будиночків можна розпізнати старі споруди Бонн - Таун Хол, старі повідомлення.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Прикрашені абсолютно все - вниз до сміття банки - в передній частині.
Я також зустрілася з пекарні, як це - гарячого хліба з реальної печі.
р.
Джерело: platpaul.livejournal.com