Салют Парк

На території славного міста Оренбурга розташувався чудовий парк «Салют, Перемоги!», який є поєднанням унікального військового-історського музею і мальовничого парку для ходьби. Примітно, що парк є безкоштовним і відкритим для всіх, хоча він має власний режим роботи і безпеки. Варто відзначити інтимацію композицій в парку. Все поділяються на роки і етапи війни. 1941 р.

р.

На в'їзді в парк - МіГ-17.

р.

З в’їзду ми познайомимося з цифрою.Пошти тих років. І було багато в парку. Але це точка.

р.

На Москву з’явилась багато Оренбургерів.

1990Р. 2199Р.

Вогонь на німецьких літаках!

Подаруйся!

Ну, де без джмелі? В цілому, є ціла алея, висаджена першими особами країни і зарубіжними гостями. Я був в Астані, де дерево джмелі, якось висихає.

Він був 1942 р.

Постер викликає повну перемогу над німцями наприкінці 1942 року.

р.

р.

Нарешті, ми можемо відпочивати. До речі, є багато лавок. Алеї плоскі.

Я не лежа. Чи загинув Афган, або в цілому, каплиця до солдатів Оренбурга, які загинув на материнку.

Трохи військової автоіндустрії. Здається, що були також американські джипи, які поставляються СРСР в Лінц.

У фоні є потужна Зот, оснащена по всій наукі, і навіть гратії з ванілів. Я не збираюся.

Дощ збирався, тому прискорюється рух. Ці танки, артилерії під час війни.

Стара система Катюша для надсилання пожежних повідомлень німцям.

Я дуже любила цю ідею: алея, під тімом дерев, плакати з виробами листів з дому. Сенсорний.

Експозиція «Задня до фронту» пішов! Тут сільськогосподарська техніка тих років, які подушили землю.

доб.

Р

Дія даної машини не повністю розуміла - вона, здається, світиться землі.

«Все для фронту!» Все для перемоги! Форма життя. Ще один ряд селян і різних великої рогатої худоби.

Реконструкція колгоспів. Дуже натуральний. Скільки було пропаганда. Табличка ділиться. Це план. Наша мета - Вікторі!

Р

Тримати до медичних послуг Такий автомобіль на час може зайняти два поранених на розтяжці.

Р

Побудує «Максим», і наш човен відправляє німці фіерію «Hello!»

Знаменитий Як 2. Або просто смерть німецьких танків.

Елементи експозиції допомоги братам в'єтнамським людям, зайнятим армією США.

C-75 до Pechora. Постійний клієнт американських винищувачів з 1969 року.

Де американці? Ми знайдемо!

An-2. AKA Безсмертний. Від часу війни до теперішнього дня і за її межами.

Окрема експозиція була про виробництво нафти для фасаду. Але це дуже близько. Так, поїзд з вантажем на фронт.

Дуже задоволений! Ми торкнуємось, що це Воєвода, і американці охоче зателефонують їй Сотону.

Власне, про неї.

Джерело: рибальська сітка