760
Додатково
У багатьох Голлівуді і не тільки кіно, ми неодноразово побачили роботу так званих додаткових акторів. Вони сплачують їх досить мало, тому що вони часто роблять різноманітні хитрощі в кадрі, які іноді не помітили навіть цілу кінокомпанію.
Повернутися до майбутнього. Звертаємо увагу на молодший син лікаря, він чітко пропонує комусь щось.
--img2---
Шукайте всіх на цій сцені. Їх завдання було створити зовнішній вигляд запеклої боротьби. Чи працює він?
-img3---
О, ви вдарив мене? Я бачу, я отримав кулю між реберами! Зареєструватися Я вже досягла серця. Я думаю, що я буду стрибати до мене.
-img4---
обличчя
-img5---
Не кожен Негро знає, як помститися на вулицях.
-img6---
І навіть кішка може нервувати в рамці!
-img7---
Під час Гетуйл працює з фейками, одна з фреаків бореться з деякими духами, які відмовляється як сплячий Собчак. І це, хочу, щоб з'ясувати, є фільм з бюджетом 250 ламбрекенів.
-img8---
Ще одне епічне...
-img9---
У передпліччя лука Hogan і на фоні людина кидає собаку в ставок.
-img10----
Я думаю, що маска бурфора виглядає як синиця.
-img11----
Церемонія Емми і хост Neil Patrick Harris з деякими чувадами, які не встигли вийти з кадру. Варто зазначити, що нагорода транслюється онлайн.
-img12---
Джерело: 9gag.com
Повернутися до майбутнього. Звертаємо увагу на молодший син лікаря, він чітко пропонує комусь щось.
--img2---
Шукайте всіх на цій сцені. Їх завдання було створити зовнішній вигляд запеклої боротьби. Чи працює він?
-img3---
О, ви вдарив мене? Я бачу, я отримав кулю між реберами! Зареєструватися Я вже досягла серця. Я думаю, що я буду стрибати до мене.
-img4---
обличчя
-img5---
Не кожен Негро знає, як помститися на вулицях.
-img6---
І навіть кішка може нервувати в рамці!
-img7---
Під час Гетуйл працює з фейками, одна з фреаків бореться з деякими духами, які відмовляється як сплячий Собчак. І це, хочу, щоб з'ясувати, є фільм з бюджетом 250 ламбрекенів.
-img8---
Ще одне епічне...
-img9---
У передпліччя лука Hogan і на фоні людина кидає собаку в ставок.
-img10----
Я думаю, що маска бурфора виглядає як синиця.
-img11----
Церемонія Емми і хост Neil Patrick Harris з деякими чувадами, які не встигли вийти з кадру. Варто зазначити, що нагорода транслюється онлайн.
-img12---
Джерело: 9gag.com