1393
Вінні Джонс. актор, футболіст, винищувач. Я зустрів найгірший ворог мого життя, рак.
Колишній капітан національної команди Уельсу, відомий Голлівудський актор Вінні Джонс сказав, що лікарі виявили його раком. Він ще не знає, що чекає його наступного.
У лютому Джонс помітив луп під очима, а потім пішов до лікарів. Вони тестували і діагностують меланоми. Це дуже небезпечне, смертельне захворювання.
Джонс, 48, оголосив, що він буде боротися з недугою. «Це страшно, коли ви почуєте діагноз раку», - сказав Джонс. Коли я був футболістом, мені довелося боротися з великими і неслухняними хлопцями, були серйозні проблеми. Але тепер я зіткнувся з найсильнішим, найстрашнішим ворогом. Коли лікар сказав, що я мав, перше, що я запитав, як довго залишилося жити.
З'явився люмп Джонса, але ще два утворення. 2 місяці тому Джонс провів третій операцію. Зараз екс-футболіст повинен постійно спостерігатися лікарями.
«Три рази вони знімали ці речі. І я дуже хвилююсь про те, де вона може стрибати наступного разу, - сказав Джонс, жінка 47-річна, Таня, а також зіткнеться з раком і проходить кілька операцій.
Вінні Джонс вважається одним з найбільш скандальних футболістів Британської історії. Він завоював кубок ФА з скромним Wimbledon і був великим досягненням цього клубу. Той факт, що Wimbledon був повністю позбавлений технічних гравців і взяв їх міцний, іноді жорстокий футбол. Джонс був одним з лідерів команди солом'ян, за ним приймав прізвисько «Секіра». У той же час Wimbledon називався «грудою психосу».
Після цієї тріумфії, яка стала єдиною в своїй кар'єрі, Джонс грав на Шеффілд, Ледс і навіть Челсі. Вінні був захисником і півзахисником.
Джонс міг грати за Англію, але його репутація відіграла проти нього. Незважаючи на те, що після виходу Вімблодона він спробував не бути занадто грубим на полі, але всі пам'ятали, як він захопив Paul Gascoigne's groin, як він передчасно закінчив кар'єру Gary Stevens, викликаючи його страшні травми. Не чекаючи запрошення від британського, Вінні вирішив грати за збірну Уельсу, де він отримав на пік своєї кар'єри, ставши капітаном команди.
Після закінчення своєї кар’єри як футбольний гравець у віці 33, Вінні Джонс вирішив стати актором. Він помітив відомого режисера Хій Ріхті і запросив до зйомок фільму «Карти, гроші, два гармати».
Цей фільм став хітом, а з тих пір почав Голлівудську кар'єру Вінні Джонса. Він порушував в ряд хороших фільмів, досягнуто універсального визнання, а крім того, взяв участь в різних телевізійних шоу, прокоментував футбольні матчі, коротко став справді медіа-символом.
Повідомляючи, іноді диявола вийшли з Джонса - він був, наприклад, для лікування алкогольної залежності. Нерідко Джонс від старої пам'яті приймав у слонах. Джонс забороняється летіти на Virgin Atlantic Airlines після того, як він почав боротьбу по рейсу в Токіо.
Тепер, однак, він може довго відмовитися від своєї кар'єри — якщо лікарі знаходять рішення до смертельної хвороби Вінні Джонса.