Kanye West: Мені потрібно годувати сім'ю

Kanye West змушений потроху підтримувати свою сім'ю. рапер вже не вистачає доходу від пісень, і він змушений зробити додаткову роботу, щоб заробити гроші. У будь-якому випадку, це те, як ви можете сприймати своє інтерв’ю з Hot 97 радіо, в якому Кані оголосив свою участь в рекламній кампанії бренду Adidas.

Я підписав цей договір, оскільки він принесе мені хороший прибуток. Я маю нагоду допомогти родині.
- прямо і неабашено сказав захід. Ще одним художником буде розсипатися помилковим захопленням для роботодавця: вони кажуть, вболівальник Адідаса, все життя мріяв про з'яві в своїх каталогах. Кані зрізав правду матку: навіть якщо McDonald’s буде PR, поки вони сплачують!

Кані: Я спробую їм.
У тому ж інтерв'ю, рапер скаржав про своє попереднє роботодавця, Нике. Згідно з Західним, він був залучений до просування однієї з колекцій цього спортивного бренду, але компанія прикріпила свою плату, роблячи її виглядати, як Кані погодився співпрацювати на безкоштовному основі:

Я сказав мені: Ви не є професійним спортсменом, тому ми не можемо надати вам плату. Так я сказав, Okay, goodbye.