Американські музичні премії 2013

А ми продовжуємо оцінювати наряди знаменитостей з червоного килиму American Music Awards 2013. У цьому пості ви знайдете чарівну трансформацію, несподівану вагітність, люди-гори і багато цікавіше.

Тут можна знайти першу частину.

Поява Ріанни на червоному килимі ніколи не йде неочищеним, тому це сталося в цей час. Ікона Ріка (однорідно, Ріанна отримала цю нагороду на церемонії AMA) з'явилася в громадських місцях в сексуальному ансамблі з весняної колекції одягу Жана Паула Гомера. Наряд складається з ультракороткого топометра з блискавкою і прозорою спідницею мережива в підлозі з геометричним оздобленням. Як доповнення до образу Ріанна вибрала великі алмазні ювелірні вироби в великих числах і оригінальну укладку з невидимими жінками (які модні критики відразу ж тьмяніли «фігуру» і у порівнянні з зачіскою, яка виконана в нічний час, так що волосся не пухнастий і не плутати). Цей образ дуже Rihanna-style і є щось дуже привабливе про це, але я дивлю, якщо цей наряд буде виглядати краще в цілому плаття.

Я не змінив свій стиль і Nai Rivera. Актор вийшов на червоному килимі в наряді, що здавалося б, про голодність своєї господині. Чорна щільна сукня від Michael Kors була прикрашена двома вражаючими декольтеми на грудях і спинці і доповнена золотом великими браслетами, які, безсумнівно, зробили образ більш дорогим і розкішним, а сандалі з ременями. До деяких, цей наряд може здатися занадто відкритим і, можливо, вульгаром, але Ная завжди сподобалося, щоб зосередитися на її формах, і подія AMA є великою причиною, щоб взяти ризики і дозволити трохи більше.

р.

Ще одна молода леді, яка вирішила отримати голий цей час є Nicole Ricci. Спілкується, що для фотографів в білому сукні Емілі Пучі з вирізами з боків, які плавно перетворюються в дуже глибоку декольте на спині. Як доповнити наряд, Ніколь вибрав великі золоті ювелірні тони з кітовим макіяжом і зчеплення з бахромою власного дизайну, які привозили трохи бохо-чистої естетики до сексуального образу. Я дуже схожий на спосіб наряд виглядає з переднього, але ззаду. Чи не так багато?

р.

Продовжує суб'єкт нудності ребела Кеш. Ми часто побачили співак в дуже непристойних нарядах, але в цей час вона вирішила попсувати свої виставкові звички трохи і залишити нам номер для фантазії. Кеша обурює чорну вечірню сукню від Michael Costello, прикрашену об'ємною драпіруванням на талії і вирізом, що також породжується на талії. Особливою прикрасою образу стала двотонна розмальовка волосся в пастельних тонах, що дав образ яскравості і оригінальності. Я не можу вірити, що я говорю це, але я люблю наряд Кеша - вона все це, тільки для неї найкраща сторона.

Jennifer Lopez навряд чи коли-небудь здивує нас з її нарядом (прозорі сукні Sequin від фігури - вона має кров), але це не означає, що вона виглядає потворно одночасно. Навпаки ввечері унітаз Zuhair Murad Couture з бронзовим декором в стратегічно важливих місцях, співачка виглядала просто шикарною!

Ось чарівна трансформація! Крістіна Агилера вирушила до фотографів в білій сукні Марія Лукія Хохан, але не привертала увагу аудиторії на червоному килимі. До того ж, наряд можна сміливо назвати успішним і красивим, але на створення якого працювала весь минулий рік. На церемонії AMA Крістіна дуже відрізнялася, хоча вона одягалася краще.

Р

р.

Ми не бачили хороших Heidi Klum нарядів у тривалий час... і ми не будемо. Супермодель знову не помилився на червоному ковроліні, одягаючи сукню awkward Marchesa. Наряд був жорстоко перевантажений декором (лак, бахрома, прозорі вставки, деякі квітки тюль) і навіть не дуже добре змащується дев'ятсот. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо це правда, привітання!

Ciara знає, як носити прозорі наряди, і в цей час вона зуміла, що багато знаменитостей не обійтися – показати багато, але не виглядати брудно. Сукня з геометричною обробкою J. Mendel, дійсно, була дуже розкрита, але завдяки мінімалістському укладанню, в тому числі відсутність активних ювелірних виробів і наявності стриманого макіяжу і зачіски, образ виявився сексуальним і стильним.

(доб. )

Дісней зірка Zendaya Coleman з'явився на червоному килимі в білосніжному ансамблю з колекції курорту Донна Каран. Наряд складається з подовженого літаючого верхнього поверху на одному плечі та білих класичних брюках, які юна співачка доповнюється масивним срібним взуттям на платформі. Останній елемент наряду був явно з картини і необхідної заміни з більш ніж ніжною парою взуття, але в іншому випадку наряд виглядався дуже цікавим. Хоча я переконаний, що цей ансамбль більш підходить для старшої дівчини (Zendai тільки 17 років), я люблю впевненість і легкість, з якою вона представляє її. І за допомогою незвичайних ювелірних виробів і розкішних довгих волосся вона зуміла зробити образ ще більш оригінальним і чарівним.

Що таке партія без леді Гага? Цього разу шокующий дива прибув на червоному ковроліні на білому коні, але на конях не просте, але з людей (Greenpeaceans може спокійно спати!). Гага пишається сати на своєму механічній коні в сукні лаванди від модного дому Версаце, особа якого співачка останнім часом. Вечірній туалет, основна прикраса якого була вражаюча срібна мережа з брендом емблемою, доповнюється довгими локонами і дуже успішним макіяжом в натуральних тонах. Побачивши Гага в схожому образі, модні критики відразу дубили її донателла версію 2.0.

Р