1683
У Нью-Йоркі (60 фото)
П'ять станів були вражені дощовим водоспадом у вигляді снігу, що впало до 1000 мм.
Аеропорти і АЗС повинні бути закриті, місто стояв.
Давайте подивимося, що сталося в Нью-Йорку, це гірше, ніж в Росії? :
р.
Все почалося в звичайному режимі: вночі перед АЗС з'явилися черги і вибігли з бензину. Я мав взяти ще один.
Наступного ранку люди повністю озброєні.
Презентація запланована на одну годину. За годину з'явився торрентійний дощ, під яким з'явився очисний апарат.
Увечері дощ змінився на сніг.
Це вирощений вночі.
На 9 ранку я пішов поза і нічого не бачив. Це нормальна російська зима. Тільки вулиці очищаються від снігу.
дороги були так добре, що я сіла і поїхав в літні шини.
р.
Чистячі скрізь. Для цього використовуються сміттєвози в Нью-Йорку. Про ці автомобілі, зроблені спеціальним замовленням міста
За ніч в місті знизився від 30 до 45 см снігу. У сусідніх штатах досягається до метра.
З тих пір не було багато побачити в Брукліні, я взяв метро на Манхеттен.
Р
На машині завантажуються працівники з лопатями.
Приходьте
Перше, що я бачу в Манхеттені, це обладнання для очищення.
Не існує автомобілів, немає звичних натовпів туристів. Статус на сервери
Вони просто дженти.
І реагентні очищувачі.
Графік роботи
р.
На багатьох будівлях висотних будинків є паркани для запобігання снігу від удару голови.
На практично кожному перетині ви повинні перестрибати над стрункими. Не скрізь. Наприкінці прогулянку, туфлі були майже повністю вологими.
Вулиці пусті. У зв'язку з тим, що органи влади не мають особливої потреби. Люди, які здавалося б, отримали запит.
Р
Парк Брюнт.
Публікація перед публічною бібліотекою.
р.
Якщо основні вулиці добре очищаються, то можна не розповісти про бічні вулиці.
89307620р.
Я хотів видалити корпус Chrysler в снігу, але це не працює. Сонце виглядало, вона стала теплим і всім снігом, який не вдягнув вітер.
р.
р.
Технологія очищення тротуарів не відрізняється від російської. Сніг просто кидається на дорозі під колесами автомобілів.
На вулицях знаходиться очисне обладнання, змащує сніг на поверхні і пересуває його від бордюрів до центру, рясно посипається реагентом.
Там, під колесами автомобілів, ця суміш перетворюється в шлам, розтоплює і зливається в зливники. Ніж приймає сніг в будь-якому місці.
Міський автобус на ланцюгах.
Парк Мадісон.
Бездомний чоловік спить біля площі Союзу. У своєму виступі мер закликав всіх громадян, якщо вони зустрічають безпритульних людей на вулиці під час урагану, зателефонувати одному номеру міста і повідомити його. У місті будуть відправлені люди, щоб взяти їх у притулок і допомогти їм чекати погану погоду.
3250Р. 3700Р.
У парках всі громадяни активно займалися скульптурою з снігу.
Майже всі.
Я ніколи не думав, що радянська армія Ушанка стала модним аксесуаром. Ведуться кокард.
Одяг New Yorkers не судить погоди. Один буде в пухову куртку і в'язниці, а інший в светрі. Я бачив пару людей в шортах сьогодні.
165184
Очистити сніг перед міським залом.
, Україна
Бруклінський міст.
Затишні копси не очищали блінкера.
р.
Правий автомобіль для водіння на снігових сміттях.
Очищувачі приходять в три. Перший і другий відро завжди встановлюються під різними кутами.
Р
Третя спеціальна машина з реагентом.
Видалення снігу в парку акумулятора.
81981734
Нормальний острівний пором супроводжується двома прибережними катерами.
р.
Коли я повернувся до Брукліна, він вже сухий.
П'ятниця вдень. На фото 8.
А трохи пляжного життя.
Пляж в снігу дивиться дивний.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
Аеропорти і АЗС повинні бути закриті, місто стояв.
Давайте подивимося, що сталося в Нью-Йорку, це гірше, ніж в Росії? :
р.
Все почалося в звичайному режимі: вночі перед АЗС з'явилися черги і вибігли з бензину. Я мав взяти ще один.
Наступного ранку люди повністю озброєні.
Презентація запланована на одну годину. За годину з'явився торрентійний дощ, під яким з'явився очисний апарат.
Увечері дощ змінився на сніг.
Це вирощений вночі.
На 9 ранку я пішов поза і нічого не бачив. Це нормальна російська зима. Тільки вулиці очищаються від снігу.
дороги були так добре, що я сіла і поїхав в літні шини.
р.
Чистячі скрізь. Для цього використовуються сміттєвози в Нью-Йорку. Про ці автомобілі, зроблені спеціальним замовленням міста
За ніч в місті знизився від 30 до 45 см снігу. У сусідніх штатах досягається до метра.
З тих пір не було багато побачити в Брукліні, я взяв метро на Манхеттен.
Р
На машині завантажуються працівники з лопатями.
Приходьте
Перше, що я бачу в Манхеттені, це обладнання для очищення.
Не існує автомобілів, немає звичних натовпів туристів. Статус на сервери
Вони просто дженти.
І реагентні очищувачі.
Графік роботи
р.
На багатьох будівлях висотних будинків є паркани для запобігання снігу від удару голови.
На практично кожному перетині ви повинні перестрибати над стрункими. Не скрізь. Наприкінці прогулянку, туфлі були майже повністю вологими.
Вулиці пусті. У зв'язку з тим, що органи влади не мають особливої потреби. Люди, які здавалося б, отримали запит.
Р
Парк Брюнт.
Публікація перед публічною бібліотекою.
р.
Якщо основні вулиці добре очищаються, то можна не розповісти про бічні вулиці.
89307620р.
Я хотів видалити корпус Chrysler в снігу, але це не працює. Сонце виглядало, вона стала теплим і всім снігом, який не вдягнув вітер.
р.
р.
Технологія очищення тротуарів не відрізняється від російської. Сніг просто кидається на дорозі під колесами автомобілів.
На вулицях знаходиться очисне обладнання, змащує сніг на поверхні і пересуває його від бордюрів до центру, рясно посипається реагентом.
Там, під колесами автомобілів, ця суміш перетворюється в шлам, розтоплює і зливається в зливники. Ніж приймає сніг в будь-якому місці.
Міський автобус на ланцюгах.
Парк Мадісон.
Бездомний чоловік спить біля площі Союзу. У своєму виступі мер закликав всіх громадян, якщо вони зустрічають безпритульних людей на вулиці під час урагану, зателефонувати одному номеру міста і повідомити його. У місті будуть відправлені люди, щоб взяти їх у притулок і допомогти їм чекати погану погоду.
3250Р. 3700Р.
У парках всі громадяни активно займалися скульптурою з снігу.
Майже всі.
Я ніколи не думав, що радянська армія Ушанка стала модним аксесуаром. Ведуться кокард.
Одяг New Yorkers не судить погоди. Один буде в пухову куртку і в'язниці, а інший в светрі. Я бачив пару людей в шортах сьогодні.
165184
Очистити сніг перед міським залом.
, Україна
Бруклінський міст.
Затишні копси не очищали блінкера.
р.
Правий автомобіль для водіння на снігових сміттях.
Очищувачі приходять в три. Перший і другий відро завжди встановлюються під різними кутами.
Р
Третя спеціальна машина з реагентом.
Видалення снігу в парку акумулятора.
81981734
Нормальний острівний пором супроводжується двома прибережними катерами.
р.
Коли я повернувся до Брукліна, він вже сухий.
П'ятниця вдень. На фото 8.
А трохи пляжного життя.
Пляж в снігу дивиться дивний.
Джерело: samsebeskazal.livejournal.com
Попереднє повідомлення вірші (1 фото + текст)
Когнітивні факти про авіа та авіаперевезення (18 фото)