"Grand Model Russia"

Grand Model Russia – це колективний образ нашої країни. Загальні ідеї про конкретне місце втілюються в візуальному та матеріальному образі. Я пропоную вам прогулянку по Grand Model Russia Museum.

«Я знав країну величезною. Але, щоб побачити її в кілька годин – я не мав ідеї, що це можливо! Дивитися! Великий говорить відвідувач музею. Якщо ви подивитеся на всі деталі, це займе два або три години для перегляду виставки. Якщо ви йдете вранці, візьміть бінокулярні, аудіогід і цікавий друг, то вам буде запропоновано залишити тільки в зв'язку з закриттям макета на ніч.

У червні 2011 року відбулося відкриття музею Grand Model Russia. Автор проекту та головного мозку Сергій Морозов. Якщо я скажу, що на початковому етапі, ідея створення величезного макета зустрінеться з активною підтримкою, це означає, що я значно перебільшить інтерес третіх сторін. Здавалося б, такий масштабний проект пов'язаний, щоб привернути увагу кожного, але, по суті, від початку до кінця, витягнув його самостійно, каже сайт.

На сьогодні триває будівництво. Ви можете знайти безліч незахищених квадратів, на яких хмарочоси, маленькі хати, заводи, заводи скоро виростуть - все душі художника. До речі, верстка впилюється кожну ніч.

р.

При перетині огорожі запускається сигналізація. Вінілетин, звичайно, не працює, але навіть він, ймовірно, не зможе зупинити потік рук. «Лок, подивіться, поїзд приїжджає!» говорить про кеан бабуся. Сигналізація – кричущий, але жінка не турбується. «Не доторкнутися до макета своїми руками» музейний співробітник просить. Бабця захоплює свою онуку руку і просить її не доторкнутися до будь-якого. Прикольна річ, мій бабуся не спробував цього дива.

Габаритний зображення

З початку створення макета автори встановили основне завдання досягнення можливості залізничного транспорту з Санкт-Петербурга до Владивосток. І вони робили. І так, щоб поїзди не заглиблюють і не літають на інші елементи, вони контролюються.

р.

Фонтан кілька кроків від Санкт-Петербурга - єдине місце в всій Гранд Макеті, де живі водні грязі. На периметрі можна знайти інтерактивні кнопки. Коли ви натискаємо їх, деякі елементи починають рухатися. Наприклад, блогери западуть дерева, коні – стрибки, стріли попадуть цілі. У деякій точці дорослі починають змагатися з дітьми для того, щоб натиснути кнопку дива, освітлену зеленою.

2959772

«Це було велике задоволення. Тексти пісень, а це означає: І якщо були більш блискучі люди, як це, світ буде набагато більш красивим місцем. Дякуємо! не може залишатися байдужим. «Я все одно хочу побачити модель Росії. Я люблю поїзди, бо вони йдуть, діти розповідають правду. Тим не менш, ви обов'язково знайдете тут.

Джерело: рибальська сітка