Майк-Боне проїхали 23 роки.

44-річний Майк Бон, який прогулявся на 23 роки майже весь світ вирішив остаточно повернутися додому. Під час своєї довгої та захоплюючої поїздки він відвідав 195 країн і заробив звання першого туристичного місця для відвідування війни-торна Могадішу. Майк Spencer Bone з його супутник Molly Macindoe з reindeer herders в Якутську, Росія.

Майк Spencer Bone в піску Sahara на півдні Алжиру, червень 2013

Пан Спенсер Бон може називатися найяскравим мандрівником в історії людства. Відбувся сольний марафон з Афганістану до Зімбабве, відвідавши всі країни між собою.
Він став першим туристичним у воєнно-торнському Могадішу під час вторгнення США в Ірак, потрапив до Саддама Хусейна, і жив з пігми в Конго.

Майк Spencer Bone в Пакистані.

Майк Spencer Bone в Монголії, 2009.

Майк Spencer Bone на Nam Tso озеро в Непал.

Майк Spencer Bone з його туристичним партнером Molly на Nam Tso Lake в Непал.

Майк Spencer Bone в національному корейському костюмі в Сеул.

Пан Spencer Bone втратив трасу арештів і затримань. Але незважаючи на відвідування деяких з найнебезпечніших місць на Землі, він втекти серйозні неприємності або хвороби, крім двох коротких нападів малярії.
Він подарував більшу частину своєї поїздки, але — не схожих на більшість інших мандрівників, які він відвідав.
І все з тим же міцним рюкзаком він спочатку залишив рідну Канаду з 1990 роком.

Майк Spencer Bone на Dragon Tree в Сокотра.

Пан Spencer Bone сказав: «Весь день мого дорослого життя – пригода.
Коли я був 21, я думав про своє майбутнє, і я попросив себе, хто коли-небудь намагався ходити по всьому світу? Я думав, якщо ні, чому я не намагаюся? Ось як я почав свою подорож.
На Землі близько 300 людей, які відвідали кожну країну світу, але я не вважаю їх справжніми мандрівниками. Вони є пасажирами в повному розумінні слова, вони не подорожують, але подорожують.

Майк Spencer Bone з Pilgrims of Tibet.

З роками Майк побував в Індонезії 20 разів, двічі в Єгипті, шість разів в Індії, п'ять разів в Камерун, двічі в Перу, три рази в Китаї, десятки разів в Африці і майже 50 разів в Таїланді.
Він фінансує свої подорожі шляхом виконання завдань різних компаній: в Балі він продає срібло, експортує меблі з Java та дорогоцінних каменів з Африки.
Він сказав, що я ніколи не мав проблеми з грошима. Я приймаю законний ризик. Я табір, сон тільки в недорогих готелях, залишатися місцевими та робити те, що вони роблять. Якщо ви знаєте, як (і ви будете жити там досить довго). Якщо ви хочете обдурити світ, не очікуєте витрачати більше 200 греків на день: не вистачає бюджету. Забудьте про «вакації» і запустіть житло з місцевими Якщо ви не знаєте ціну щось, ви, ймовірно, не можете це дозволити. й
Під час своєї одисеї, пан Спенсер Бон часто дивився смерть в очах в горах Непалу і прийшов по машинним пістолетам муфтам більше одного разу. Він стержає реінделера з п'яним Якутсом в Росії, допомагав лікуванню в Малі і байдарках минулих сплячих тиграх в Бангладеші.
Його пам'ятний момент був візитом до столиці Сомалі Могадишу у 2010 році. У пошуках легендарних пляжів, які називають найкрасивішим у світі, і приїжджали до ворожості. Сомалійські імміграційні чиновники вважали його шпигуном, і він мав тільки труднощі, що припинили їх від його лояльності.
«Сомалі – найнебезпечніша країна на мій список. Коли я прийшов до Могадісу, я знав, що я отримав успіху, він сказав.

Майк Spencer Bone в Папуа Нова Гвінея.

3250Р. 3700Р.

Майк Spencer Bone з супутником Molly в Ірані, 2003.

р.

Майк Spencer Bone з доповіддю в горах Монгольський Альтаї.

Спенсер Бон поїхав через Афганістан на задньому сидінні мотоцикла - висихає вино під час пагону Талібан - і через Ірак під час другого затоки.
У Пакистані він затримав КІА, в Південній Азії захопив таємничий штам герпесу, а в Антарктиді виховався з пінгвінами.
У Демократичній Республіці Конго, мисливські ателопи та флісові геноциди гуту повстанців.
Але незважаючи на ризиковані ситуації, він каже, що він ніколи не прагнув до небезпеки.
Найбільшою небезпекою є не країни, а групи людей у «поганих» зонах на околиці міст, які не входять до складу громади – поведінці таких територій.
Багато цікавих місць дійсно небезпечні – вони можуть легко вбити вас там.

Майк Spencer Bone з gorillas в Руанді, 2010.

Майк Spencer Bone під час другого походу до Machu Picchu, 2009.

Майк Spencer Bone з reindeer herders в Росії.

Майк Spencer Bone в Горах Каракорум, Пакистан.

Майк Spencer Bone з другом в Пакистані.

Пенсор Бон, який закінчив понад десятку паспортних заяв під час свого марафону, закінчив свою подорож до Ірландії в минулому місяці, де він провів кілька тижнів до заголовку будинку матері в Калгарі, Канада.
Після того, як він нарешті зустрів жінку на Facebook, чекаючи його в Канаді.
А коли запитав, що він готовий заспокоїти і закінчити його дузі, він відповів, "Для цього, принаймні зараз. й

Майк Spencer Bone з Bambuti Pygmies в Конго.

779353

Майк Spencer Bone в Тегеран, 2003.

Р

Майк Spencer Bone в Дамаску, Сирія.

Майк Spencer Bone з Pygmies в Тарі, Папуа Нова Гвінея. Фотографія: Майк Spencer Bown/SWNS
Рекомендований Майком, що взяти з собою у світі:
1. москітна сітка
2,2 км Староно зношений рюкзак, найменш привабливий для спраг
3. У Манго чистка ножа для відлякування потенційних бургерів
4. У Сильний взуття.
5. Умань Набір форм та багато фото
6. Жнівень Металевий стакан
7. Про нас Сорочка з коміром для відвідування рельєфу
8. У Сорочка хакі виготовлена з швидкозбиральної тканини і з багатьма кишенями допомагає вражати чиновників.
9. Навігація Імпресивна візитна картка з хорошим логотипом
10. Водонепроникний чохол для документів

Майк Spencer Bone в Киргизстані.

Майк Spencer Bone в Somalia amid a rusty backbone з американський танк.

Майк Spencer Bone в Могадиху.

10 Золотих Моментів: Що це сталося і побачити Майк
1,1 км Відвідайте Blue Whale Cemetery, South Georgia Island, Антарктика
2,2 км Запуск з поліції на човні на Niger Delta, Niger
3. У Спринт чорного конуса вулкана в Гватемалі
4. У Випущена після того, як захоплюється піратами в Пунтланді, Сомалі
5. Умань Зустрічайте Сих-пігми на Золотому Храмі Амрітсара, Індія
6. Жнівень Пінгвіни під високим блакитним льодом, Антарктика
7. Про нас Вивчіть Ангел Falls в каное, Venezuela
8. У Приїжджайте обличчям з сріблястими гірськими дрилями в Національному парку Вірунга Волкано, Руанда
9. Навігація п»ї п»ї Звонить РёР·: USA РІ: Machu Picchu, Peru
10. Думка миру в базовому таборі

Р

Джерело: pixanews.com