Для льодяників мороз не завадить.
Три сходження бурять райдужну стіну в Канаді
Анна Едвардс, Щоденна пошта
Вентилятори екстремальних видів спорту не боїться заморозків - вони самі мають icy нерви, що дозволяють їм зробити такі сходження, де найменша помилка загрожує згортання або згортання.
Захоплюючі причепи були викладені в канадських скелях Дж. Ольсона, Йона Вальша та Магда Косіор, для яких не перешкоджають досягнутню своєї мети.
Кожна сходження займає чотири години. Всі три повинні бути надзвичайно зібрані і готові до будь-якого сюрпризу.
Будь-який може зробити їх вразливими. Попадання льоду, пошкодження мотузок під час безтурботної обробки льодових підборів і котів, погодних змін і навіть лаванди – все це необхідно постійно пам'ятати.
Кожен маршрут пропонує щось унікальне: з інших по всьому світу лісу сталактитів і сталагмітів на неоліті до кинджальних кутикул The Real Big Drip.
Джен, резидент Кенмор в Альберті, Канада, сказав:: Погляди чарівні і красиві, але маршрути жорсткі.
На Неоліті ви тримаєте всю вагу на руках протягом тривалого періоду часу, що не стоїть на місці. І ви повинні тримати переміщення, щоб ви не потрапили. й
Пригоди фотограф Павло Прайд, який закрив експедицію в лютому цього року, додає: Є відмінність думки про те, чи є лазіння або скелелазіння.
Я думаю, що лід набагато більш нестабільний: він виглядає і відчуває себе по-різному з року до року. Морозиво, як правило, має суворі кліматичні умови. Не кажучи вже про те, що лід розтоплюється і ламається.
Італійська фотографія - це реальний виклик для вас і вашого обладнання.
Морозиво, мокрі кутикули, снігові заряди на обличчі - це лише деякі проблеми, які ви повинні зіткнутися з кожним днем, висить на самозастрахуванні або сидячи на боці гори чекає правильного пострілу.
Але є такі кольори і погляди – ніде ще. Тому гірський та льодовий скелелазіння є мої улюблені теми. й
й