Росс Кравлі, 28,

Молодий спортсмен Росс Кралі вирішив провести надзвичайно екстремальний і дуже життєздатний експеримент. Він спробував втратити 11 кг на добу. Його головна мета була втратити максимальну кількість рідини.

УВАГА! Цей експеримент був проведений під пильною увагою лікарів, не намагайтеся повторювати його. Починав свій експеримент з прийняттям дуже спекотної солоної бані і питтям невеликої кількості води з діуретики (вітамін С, корінь кульбаби, кофеїн). Кролика відзначила, що повністю усуває сіль від 24-годинної дієти, так як зберігає воду в організмі і, в результаті призводить до утворення набряків. Пізніше чоловік пішов в сауну, а потім пішов в тренажерний зал.

Зробивши всі ці процедури, Edgeli вдалося втратити 11 кг, і в той же час підтримувати життєрадісний настрій. Тим не менш, Росс визнав, що його метод був небезпечний і неприємний.

10:30 ранку: Я маю намір обшити 24 фунти рідини, але це займе більше, ніж забути пляшки води в домашніх умовах. Так я починаю свій день, взявши соляну баню і п'яте диуретичну чашу, так що тіло не хоче тримати на воді.

2pm: Я перетягнув тіло в тренажерний зал і залиште його на біговій доріжці за 45 хвилин. Я зазвичай насолоджуюся спортом, але за 45 хвилин були гірше життя.

2 р. - 6 с.м.: Я не збираюся лежати - це було досить нудно протягом цього періоду. I ate "baby Food" - стейк без приправ.

6.30pm: Кілька соків води і листя салату.

7:30 p.m.: Відвідування тренажера за останній раз. Я відчуваю себе дивно життєрадісна, як я взяв 150 мг кофеїну для стимулювання та додаткового діуретичного ефекту. Після 30 хвилин на біговій доріжці я був змушений натиснути на червоною кнопкою зупинки і повільно перенести в сауну.

9:00 p.m.: Стійка на вагах і подивитися, що я зробив це - втратив 24 фунтів! Я захоплюю свій нижню білизну і запустіть в сумку, яка містить в собі 4-літрову пляшку води з вітамінами і електролітами, 28-річний короткий описав його метод.

736132

Джерело: strajj.livejournal.com