Маврикій

Маврикій - дивовижне місце. З досить невеликою територією мешканці пощастило отримати практично райські умови, з постійним теплом, білими пляжами і бірюзовою водою. Багато хто вбить жити в такому районі. Природно, не все ідеально підходить на острові, і досить багато економічних і соціальних проблем заховані під барвистою обгорткою. Але в той же час Маврикій знаходиться на парі з Сейшельами і Мальдівами - це для білосніжних піщаних пляжів і нереальної краси рифу. Що таке тропічний рай? Давайте подивимося на кістки і кладемо їх на полки:

Економ
Основою економіки райського острова є сільськогосподарський сектор на чолі з цукровим канатом, і природним шляхом туризму. Цукрова ложка виготовлена з цукру і рому. На острові багато плодових планів – сосни, банани, листя пальми – їсти практично все там.

Невелика ромська фабрика. Зараз працює тільки для туристів. Тазування 5 типів ромів і 3 літрів є дуже важкою діяльністю.

р.

Пінна рослина

4747

Відомий салат з пальмами Маврикій є дуже дивним, але смачним блюдом.

Люди.
Більшість населення Маврикія індуси, близько 70%. У них є власні свята, храми, ставлення до життя. Вулиці столиці острова Порт-Луїс прикрашають старі плакати індійських фільмів. І почув, що тепер пісні і пошук родичів почнуть, в кращих традиціях Боллівуд.
Близько 20% – це креоли, а 3% – китайці, які я тільки бачив у столиці.

Індуїсти дуже доброзичливі, ніколи не був заборонений приймати фотографії, завжди з посміханням спілкувалися і допомогли.

Релігія
Основна релігія в Маврикій є індусизизмом (48%), католизация (23.6%), інші галузі християнства (8.6%), Іслам (16.6%). Про 0,4% населення офіційно визнає себе атеїстами. Є багато католицьких церков на острові, майже біля кожного села є невеликий християнський цвинтар, прямо на океанському узбережжі.

Святе озеро з індусиським храмом. Ліворуч - 50-метрова статуя Шиви.

Жителі Маврикій страждають від легкої форми гігантоманія - 50-метрової статуї бога можна побачити з афарі

Українська
Люди Маврикій говорять французьким, англійською та креолою. На практиці це дика суміш, франш – англійська з французьким акцентом, яка не завжди зрозуміла.

Гроші.
Маврикійська ріпа знаходиться у використанні. Курс обміну на російську рубль майже один до одного, до долара – 30 рутпів за пряжку. Гроші - різнокольоровий фантазії, переважно рубають на отвори. Монети більше для кліща, зміна видається тільки раз з зміною.

Дороги.
Асфальт острова зробив найприємніші враження на мене. Жителі країни з двома нормальними доріжками дуже незвично їздити на гладкій, майже скляній поверхні. Але природно не без недоліків. Майже всі вони так вузькі, що в деяких областях є дорожні ліхтарі для регулювання руху в одному провулку. Але навіть там, де двосторонній трафік, з двома мережами, недосвідчений водій буде важко дражати дросельний автобус або вантажівка.
На англійській моделі, не все було зрозуміло, відверто.
Хочу сказати, що рух у країні лівою рукою. Я традиційно хотів отримати в машині праворуч від водія, коли я прибув, але я бачив кермо там.

Вузька дорога проходить через величезний банан. Проблема з місцевими дорогами є відсутністю пішохідних шляхів. Це просто creepy для пішохода, щоб рухатися навколо. Після проходження автобуса можна легко знайти в кисті.

Р

Транспорт
Прямі автомобілі, з усіма брендами - від Mercedes і BMW до Ford. Сюрпризований різноманітністю. На острові користуються дуже популярні автомобілі двох типів - пікап - є робоча садка і міні. На крутих дорогах Маврикія найчастіше зустрічаються невеликі автомобілі. Так, і дуже часто міні і мікра пропонуються в оренду.

Природа.
У слово, рай. Середня температура взимку становить близько 25 градусів. Тепло, звичайно ) На острові багато екзотичних рослин, банан, кокосова і дата долоні, велика кількість плодових дерев. Згідно з місцевими населеними пунктами, можна їсти практично будь-що.

Кокос. На острові найчастіше трапляються кокоси, що падають на голову.

Фауна на острові є проблемою. Коли голландські (перші оселенці) почали колонізувати острів, вони не тільки знищили легендарний додо птах, але і виготовлені місцеві черепахи під корінь. І їх населення було просто величезним.
Маврикій є домом для кажанів, включаючи собаку. Один з них під час нічної зйомки практично вимушений сірий. Я чекаю, щоб побачити пучок мавпи, але я тільки зустрівся з парою.

Шамарель водоспад - який пеніс вже пройшов на спадщині.

Маврикій - острів для тих, хто має твердий капітал, але в той же час як активний відпочинок. Рай для кошеня, диверси і адреналінних водних маяків. Ті, хто бажає йти екзотично, краще піти в Індії - острів повністю європейський, 300 років під крилом Франції та Англії, зробили свою роботу. Але ті, хто хоче активно відпочивати, грати гольф на океан, зануритися з дельфінами - пряму дорогу до острова. Є багато росіян в Маврикій, і навряд чи всі вони хочуть піти додому.
Антон Петрус вирушив для вас.
Може світлий блиск з нами!

р.

й