Леонардо да Музей Вінчі

Одним з найвідоміших музеїв Мілана є Національний музей науки і техніки Леонардо, який був заснований в 1953 році в Монастирі Сан Вітор. Це те, що більшість життя цього великого генія була проведена. Цей музей містить різні малюнки, моделі та багато інших цікавих речей. Я рекомендую відвідати!

Дуже добре виготовлені інтер'єри в музеї, наприклад, відділ, присвячений розплаву металу і ливару, виготовленому як ливарка.

р.

Цей експонат не має нічого спільного з технологією, але має дуже цікавий сюжет. Під час французько-італійської експедиції до Антарктиди у 1993 році італійці вивели свій національний прапор. Вони взяли французький прапор, вони мали два з них, вирізати синю смугу і скотивши зелений рушник, який є смішним оповіданням. Це цікаво, що ніхто не намагається говорити про цю історію, є curiosities, кожен має задоволення, кожен був berated.

р.

Утилізація. Інтерактивний стенд про всю лінію обробки закінчується смугою повернення до початку циклу. В цілому дизайн інтер'єрів і презентація інформації тут дуже плутаються.

Я думаю, для пластикового плавлення.

Будь-який, який може бути перероблений, може бути виготовлений з переробленої сировини.

до 1 2 3 4 5+

Грунтові цвіль.

Стійка з різними матеріалами, ви можете зв'язатися.

купол ріжеться.

Для дослідження є багато класичних та лабораторій.

417753

Музей має прохолодний дворик.

Як працює ресивер. І ці три антени, кожна трансляція на власній частоті.

У відділі ІТ є збір старих комп'ютерів.

Ви не маєте багато уваги. А на більш зовнішніх пристроях працювали.

Навіть в Музей Да Вінчі не був присвячений його винаходам.
Ленс шліфувальний верстат.

Катер, щоб пробити інший човен.

Креслення міст.

3688839, кв.м.

Катамаран для поглиблення ярмарок.

р.

Пільний молоток машина.

Окремо музей має вішалка з колекції локомотивів.

Також містить колекцію моделей різних залізничних перевезень.

р.

Поблизу знаходиться підводний човен.

Плани.

р.

І окрема будівля, присвячена судам. Охолоджуюча підставка про військовому артилерії минулого.

- відео

Вертоліт.

І як працює система контролю вертольотів.

У цій будівлі, прямо всередині.

І фрагмент Конте Бянкано.

Музей також має дуже прохолодні урни.

Джерело: antonio-j.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное