Відвідайте Булгаков

Стійки в Києві на Андревський узвізний будинок No13. На в'їзді завжди люди. У будинку з батьками, братами і сестрами, будучи першим студентом гімназії, потім студентом і пізніше лікарем. Він опинився у своїй романі. Музей «Рабочий квартал Амури» Як і герої роману, Михайло Афанасьевич в цьому будинку свідки всіх подій, пов'язаних з революцією, окупацією, цивільною війною, і в головному персонажі Олексій Турбін, автор роману можна легко вгадати. Сама назва не береться випадковою, Турбіна є покоївкою онука письменника.

Я прийшов на відвідування. У будинку-музей дуже ретельно відтворили ситуацію, але головне, що застрягти мене, всі відновлені предмети, які не є автентичними, пофарбованими білими, а на їх фоні виділяються реальні об'єкти Булгаков.

Я спробував побачити минуле через призму сучасності в цьому чудовому будинку:

М.А. Булгаков майбутня письменниця, і зараз, венеролог на столі.

Булгаков в офісі. Поза вікно - Андревський спуск.

51699834

Мати письменника Варвари Михайлівни. На стіні портрет батька – Афанась Іванович Булгаков, який був професором, теологом та істориком церкви.

р.

Молодіжна ніч у вітальні. Михаїл, брати, сестри та їхні друзі.

У вітальні фортепіано, сестра письменника Варвари, яка стала прототипом Олени Турбіни-Талберга.

Давайте зайти:
Сестри Михайла і братів, а сам Майстер не на фото. Але є майбутній «Ніколас Турбін».

Наймолодша сестра Олени при вході в веранду.
На веранді будинку-музей можна пити чай з варенням. Я особливо рекомендую «Ларіосіка чай».

Р

Веранда. Олени пози, а колишня господиня будинку, яка виходить з дверей, є матір'ю письменника Варвари Михайлівни, який хоче сказати щось до поточної господині, музейний директор Людмила Вікторівна. Я хотів би подякувати Вам за те, що пам'ять її сім'ї збережена, за чудовий музей, який не легко дістатися до, так багато приймників, за дуже гарну команду співробітників, які знають і люблять свою роботу.

Я не змогла фотографувати з письменником.

р.

Дуже рекомендую всім, будучи в Києві, відвідати музей Булгакова, зануритися в атмосферу Булгаков і Турбін, атмосферу Білої гвардії.

-img11----

Джерело: sergey-larenkov.livejournal.com