Син Фотографа та його дивовижні фотографії

Пейзажні фото, які ви побачите в цьому випуску, просто відмінні всі канони жанру. Вони виготовляються у Великобританії під час «золотих годин» – на заході або на світ. Сфери, береги, ліси - всі вони здаються просто казковими. І це почуття тільки підвищується, коли ви дізнаєтесь, що фотограф, який захопив всю цю красу лише 6 років.

Олівець Андреас Джонс – 6-річний син професійного фотографа. Яблуня дуже близько до дерева – син забирає фото гідності батька. Олівець отримав камеру іграшок, коли він був лише три роки, але у віці п'яти років він був використаний Nikon - його батьки зрозуміли, що хлопчик мав талант. На фото: соняшники на світ.

Оливкова подорожує по рідній Великобританії з батьком, стрільба переважно на захід сонця і світанку. На фото: поломка на пір'яні хвилі при тривалому впливі.

Андреас Джонс, 42, батько Олівера, сказав, що його син був переважний, коли він взяв його до його першого природного пагону разом.
Я вперше зрозумів, що Олівець мав талант для фотографії, коли він був п'яти років, і я взяв його до лаванди поле. Я був вражений, як добре його склад був. Зображений: Colmers Хілл вранці туман в Дорсеті

«Після перегляду своїх зусиль і результатів пагону я купив сина використовується камера і лінзи, а за віком шести років він вже створив фотографії гідних професіоналів. й

Олівець каже, що він любить подорожувати з батьком, оскільки він любить захід сонця та схід сонця. Я люблю рано вранці! Фото: Нічний постріл острова Knightstone в Somerset.

Син Фотографа та його дивовижні фотографії р.

Оливкова батько є експертом з питань фотографування пейзажів на заході і світанку.
«Я тільки займав Олівець зі мною у вихідні або шкільні свята. Я не хочу заважати своїх уроків. Шість років Олівець з його використаною камерою Nikon, надана батьками, коли він був п'яти.

«Симчаси, які ми опинилися в двох ранку, щоб дістатися до місця сновидіння, і він дійсно любить його. Іноді я не можу прийняти Олівець з мною, тільки тому що де я збираюся небезпечного спуску або деяких перешкод, які не підходять для дитини. В основному ми подорожуємо вздовж південного узбережжя Великобританії – від Юрасицького узбережжя в Дорсеті до Девона і Somerset. На фото: картина від Weston-super-Mayor - головний стовп в перших променях ранку сонця.

Олівець вже вирішив стати професійним фотографом, як батько, який був зйомки пейзажів і весіль протягом багатьох років. Фото: Вранці на пляжі Бурроу, Демерсет, рано вранці.

«Я з радістю і гордістю відповідав моїм бізнесом Оливу», – каже мій батько. Він допоможе мені на весілля. На фото: ще один неймовірний невисокий пейзаж Colmers Hill.

«Я пишаю, що мій син не сказав нічого. Я люблю його, коли вони супроводжують мене на дорозі. Його ентузіазм надихає мене. Нема нічого краще, ніж сидячи в якомусь тихому місці з вашим сином, чати про що-небудь, чекаючи сонця, щоб піднятися. Фото: Оливкова робота в області лаванди.

Ми завжди пам'ятаємо і цінуємо ці моменти. Я просто сподіваюсь, що коли я старий і фрахт, він буде носити сумку обладнання для мене. Молодий талант Oliver Andreas Jones на роботі.

Син Фотографа та його дивовижні фотографії Р

Джерело: bigpicture.ru