Джессіка Харт

Як ви знаєте, 13 листопада відбувся черговий мега-шоу з найпопулярніших нижню білизну у світі Victoria's Secret - дефіле "ангелі". Як гість музиканти, комори цього разу були рок-група Fall Out Boy і країна принцеса Taylor Swift. Один з моделей-angels Jessica Hart в інтерв'ю з Wwd.com висловив свою думку про виставу Taylor

Вокальні здібності співачки Hart не сумніваються, але не бачить ніяких перспектив моделювання бізнесу. Якщо Swift, на думку Джессіка, може відбуватися в модельному діапазоні «підбори», вона відповіла негативно:

«Я думаю, що це чудова людина, але я не думаю, що вона може бути однією з нас. Ми (Я маю на увазі всі моделі Victoria's Secret, ми були в бізнесі з 14 або 15 років, і ми всі отримали впевненість і досвід протягом багатьох років. Досвідчена модель - стандарт Таємного ангела Вікторія. Щоб відчувати себе впевнено на подіумі, потрібно бути в цій галузі протягом тривалого часу. . . ?

Вентилятори Тейлора, навпаки, вірять, що співак, що виступала на подіумі, дуже впевнено і з іскрою

Варто відзначити, що у віці від 15 років вона помітила в торговому центрі тренером однієї з агенцій. Джессіка працює з секретом Вікторія з 2012 року.