Чудовий мініатюрний парк

Не так давно у Львові на території Палацу Потоцьких було дуже цікава пам'ятка - парк мініатюр різних замків і оборонних споруд Київської Русі. Це свого роду притоки як до наявних замків, церков, храмів, старовинних будівель, які засмагляють в оживлення. Я рекомендую відвідати!
Чудовий мініатюрний парк

Перший мініатюрний замок у Львові. Цей замок розташований на пагорбі однойменної назви і вважається, що з часів цього замку починається історія Львова. На перших укріплень були дерев'яні, але під час панування Польщі замок став кам'яним.

Чудовий мініатюрний парк

До замку є ще одна вежа. Я не знаю, якщо він належить до High Castle або якщо він стоїть на власній.

Чудовий мініатюрний парк

Тепер тільки невеликий фрагмент стіни збереглася з одного великого замку у Львові.

Чудовий мініатюрний парк

Захисна вежа в Кам'янці. Зараз територія Білорусі.

Чудовий мініатюрний парк

Чудовий мініатюрний парк р.

Старопольська церква в Посадській Риботській

Чудовий мініатюрний парк

Замок Олеся. Один з найстаріших будівель Західної України. Я хотів би розбити червоною парасолькою на фоні. З яскравим кольором він приніс дуже міцну дисгармонію не тільки до фотографії, але і на цьому осінньому злегка дощовий день.

Чудовий мініатюрний парк

Чудовий мініатюрний парк

Замок Темплар, розташований на Закарпатті. Побудований в XIII - XVII ст.

Чудовий мініатюрний парк

Ця вежа залишається неідентифікованою.

Чудовий мініатюрний парк

Захищаючи церкву в с. Сутковці, Хмельницької області. Побудований в XV - XVIII ст.

Чудовий мініатюрний парк Р

Церква в с. Біш, Тернопільська обл. Побудований в XVII - XVIII ст.

Чудовий мініатюрний парк

Чудовий мініатюрний парк Р

Найбільший макет присвячений Острозському замку в Рівненській області. Комплекс був побудований в XIV столітті і довгий час був резиденцією Острозьких князів.

Чудовий мініатюрний парк

На території замку знаходиться церква Епіфана, побудована в XV - XVI ст. Також була частина оборонних споруд.

Чудовий мініатюрний парк

Товщина деяких стін замку досягає трьох метрів.

Чудовий мініатюрний парк

І, нарешті, ще дві неідентифіковані структури.

3857797

Парк цікавий, але його розташування трохи ненажерливий, є багато будинків навколо з не дуже красивими видами.

Чудовий мініатюрний парк

Джерело: www.livejournal.com