Чудовий мініатюрний парк

Не так давно у Львові на території Палацу Потоцьких було дуже цікава пам'ятка - парк мініатюр різних замків і оборонних споруд Київської Русі. Це свого роду притоки як до наявних замків, церков, храмів, старовинних будівель, які засмагляють в оживлення. Я рекомендую відвідати!

Перший мініатюрний замок у Львові. Цей замок розташований на пагорбі однойменної назви і вважається, що з часів цього замку починається історія Львова. На перших укріплень були дерев'яні, але під час панування Польщі замок став кам'яним.

До замку є ще одна вежа. Я не знаю, якщо він належить до High Castle або якщо він стоїть на власній.

Тепер тільки невеликий фрагмент стіни збереглася з одного великого замку у Львові.

Захисна вежа в Кам'янці. Зараз територія Білорусі.

р.

Старопольська церква в Посадській Риботській

Замок Олеся. Один з найстаріших будівель Західної України. Я хотів би розбити червоною парасолькою на фоні. З яскравим кольором він приніс дуже міцну дисгармонію не тільки до фотографії, але і на цьому осінньому злегка дощовий день.

Замок Темплар, розташований на Закарпатті. Побудований в XIII - XVII ст.

Ця вежа залишається неідентифікованою.

Захищаючи церкву в с. Сутковці, Хмельницької області. Побудований в XV - XVIII ст.

Р

Церква в с. Біш, Тернопільська обл. Побудований в XVII - XVIII ст.

Р

Найбільший макет присвячений Острозському замку в Рівненській області. Комплекс був побудований в XIV столітті і довгий час був резиденцією Острозьких князів.

На території замку знаходиться церква Епіфана, побудована в XV - XVI ст. Також була частина оборонних споруд.

Товщина деяких стін замку досягає трьох метрів.

І, нарешті, ще дві неідентифіковані структури.

3857797

Парк цікавий, але його розташування трохи ненажерливий, є багато будинків навколо з не дуже красивими видами.

Джерело: www.livejournal.com