Може бути, ми повинні виправити щось на консерваторії.

З великих полів LJ:

«Я нещодавно мав подруга розірвав її чоловік, добре, депрашняк і т.д., звичайно, і так я вирішив, тримаючи серце, щоб вирівняти одну цінну раму від моїх друзів, які, відверто, я ощадився за дощовий день для себе (навіть, що робити, поки мій друг страждає).» Людина просто супер, смарт, вдачливий, успішний - в загальному, прохолодно реальний, але трудоголік дикий. Подарував йому картину, як вона любила його (навіть, вона також досить, добре занурила, смарт-всі речі), продемонструвала її фото, як і всі костюми їх - ручать їм телефони і заспокоїлися - дорослі вже, потім за моїми концепціями впоратися з собою. І тепер вона називає мене в гістериці - "Чому ти забереш мене, якийсь бездомний чоловік, я був призначений для зустрічі на Білоросійській залізничній станції в пивному будинку, і замовив каву зі скла і прийшов в колготки!" Я в шокі, завжди як він був нормальним (особа, насправді будинок в Швейцарії, бізнес не невеликий і т.д.), що це питання? Я зателефоную йому, він сміється, він сміється, він говорить мені, що. З’ясуйте, що він мав лише 30 хвилин між поїздами, повернувшись з Відня та десь ще відразу ж довелося розпочати з Білоруського залізничного вокзалу, тому я хотів би поговорити, дізнався, що людина вона була (навіть, вона показала себе у всій її славі !!!) :

Категории

Смотрите также

Новое и интересное