Заступник Дегтярєва

Документ, підготовлений МР Михайлом Дегтяревом (LDPR), пропонує встановити перехідний період, при якому власники доларових вкладів і рахунків повинні витрачати їх або купити рублів або іншу валюту з ними. Після цього банки повинні продати свої долари в середньому доларі-на-руховому або єврообмінному курсі за минулий рік. Власники касових доларів також повинні позбутися від них.
У пості я процитував відомий коментатор на цю тему, який я повністю підтримує. Що ви думаєте про це?

У мене є радянський енциклопедичний словник в домашніх умовах. 1979 рік В кінці словника друкуються курси обміну. У нашій країні, коли курс обміну був надрукований в енциклопедії і був як вічний і пам'ятниковий як біографії історичних героїв. І було розважальний курс, який був надрукований газетою «Ізвеція». У доларі 64 ст. У той же час, ви не можете вільно купувати або продати цей долар - ні на 64 kopecks, ні на будь-яку іншу суму.

Звісно, можна було влаштувати покупку-яй неформально, але в цьому випадку ви зіткнулися з в'язницею, адже продаж і покупка однакових доларів була кримінальною.

І був також відомий випадок Рокотова, який фактично був знятий на наказах Хрущовця для валютних операцій. Так свіжа лосьйона колишнього московського міського кандидата Дегтярєва ще не забута радянська ідіозія.

Це смішно почути аргумент, що в 2017 році Америка буде вкрита в мідному басейні і долари перетвориться на без використання паперу. Які статті корисні? Рубль, можливо? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І потерти патріотів у передній ряді розмежують рідну валюту для того, щоб купити зелені, ненависті, імперські долари.

На відміну від Degtyarev, я не знаю, що буде відбуватися в доларах 2017 року. Але я пам'ятаю дуже добре, що сталося до рублів в інші роки. Як радянські заощадження вигорають на землі, як наші гроші перевернулися до пилу в 1998 році. В якості рідного стану регулярно влаштовують так звані обміни грошей, але фактично проводять вразливі конфіскації.

Це смішний, звичайно, який шляхом заборонення долара, Дегтярев з якоїсь причини нічого не сказав про євро. Чи не існує кризи в Європі? Греція, Кіпр, Іспанія та ін.? Чи можна тримати гроші в євро? І в фунтах, ян, юань? Але я підозрю, що економіка та турбота про добробут громадян та цілісність своїх заощаджень Дегтярьова опіка в пекулярному повороті. Він, як і більшість МП, має алергічну реакцію на три листи - США.

Ну, то що маленькі речі? Ми повинні закривати McDonald's і заборонити виробництво всіх видів гамбургерів, джипів, кока-Кола, бубле-гум і Голлівуду.

Закрийте посольство США та випустіть глобуси з великим білим місцем на Західній півкулі. Кожен буде на користь.

Не забудьте закрити свій долар векселями в Америці і квартирах з ділянками в штатах для рублів першим. Це не ярмарок.

Джерело: echo.msk.ru