Дженніфер Аністон

Jennifer Aniston - це талановита актриса, приголомшлива зірка і просто чарівна жінка. Хто не пам'ятає її як Рахель від друзів? Годинник білявка з милою короткою стрижкою, яка стала хітом після серії з'явився на екранах телевізора. Ор Грейс від Bruce Almighty з чарівними кучерявими локами. Або Nicole з ідеальною укладкою від Bounty Hunter. Її стиль захоплюється не тільки в плівках, але і на червоних килимах. Її волосся, незалежно від того, який відтінок він, завжди привертає увагу своєю затінкою. Я не пам'ятаю одного пострілу, в якому вона з'являлася з грибковим волоссям або пишним макіяжом. Її волосся є об'єктом захоплення і заздрістю багатьох жінок. Давайте подивимося назад і подивимося зображення, які супроводжують її сходженням на полум'я.

1987 р.

Закінчила La Guardia School of Art цього року. Вона 18 і як і раніше натуральна коричнева.

1990Р. 2199Р.

Аністон отримав ролі в телесеріалі Molloy і Ferris Buehler.

1992 р.

На прем'єрі Лепремчану. Джен змінив її зачіску і змінив її колір волосся на каштан з червоним відтінком, перевітавши її зображення з 90-х з яскравою помади.

1994 р.

Цього року Джен отримав роль Рахелю Гріна в долі серії Друзів.

1995 р.
р.

Ця стрижка - Визначений стиль Rachel. Зроблено мільйони шанувальників по всьому світу. Stylist Chris McMillan Вона просто cut jen's прекрасний curls для отримати правильний вигляд для її персонажа.

1997 р.

Нова зірка, зірвана в фільмах «Втечу ідеальний» і «Портрет досконалості». Вона вирішила змінити її зображення, орієнтуючись на її яскраві блакитні очі з темним олівцем. Зібравши волосся в низький хвостик, вона відкрила її обличчя і зробила акцент на очах ще більш помітним.

1999 р.

Цього року вона зірвала в кінофестивалі Офісу і з'явилася на килимі церемонії нагородження Emmy Awards з фірмовим зачіскам, локони яких перекручувалися в штучні замочки. Художник макіяжу Робін Сєгель каже, Цей образ є невидимимим, відчайдушним боком. Що б не було, вона ніколи не повернеться до цього образу.

2000 р.

Jennifer dared для зробити щось незвичайне з її волоссям, залишаючи її стрижень рішення для її стиліст і близько друг Chris McMillan. "Це був перший і останній раз я різати jen так коротким", - сказав Кріс Дженіфер кучерявий боби.

2001 р.

На щорічній премії People's Choice з'являється актриса Rock Star з ідеально випрямленим боком.

2002 р.
р.

Класичний образ Джена: пошиті світлі пасма, як ніби вигорають на сонячних пляжах Сан-Франциско, а макіяж в теплих рожевих тонах.

2003 р.
р.

Глівка бронзової шкіри і медового відтінку волосся акцентує увагу на захваті очі акторки, які зірвали в 2003 році плівку Брюс Альмайт.

2004 р.

Цього року Аністон отримав нагороду на щорічній церемонії Golden Globe. Її волосся укладаються в акуратні кучеряві пасма з перегородкою на лівій стороні.

2006–2017 ООО «Нова пошта»
17835574

Американський дайорс макіяж художник Angela Levine зазначив, що цей образ був дуже підходящий для Дженніфера, він освіжав її, роблячи її шкіру ще більш красивою за допомогою нейтрального макіяжу теплих відтінків.

2007 р.

«У нього була дошка в стилі 60-х, тому ми вирішили зробити її волосся неймовірно прямим, щоб образ був завершений», - сказав стиліст Річард Марін.

2009 рік
(доб. 109)

Дженніфер зібрав волосся в хвости і випустили кілька пасом, які витончено підкреслюють форму її обличчя.

2009 рік

Цього року Аністон зірвав у фільмі «Проміс не шлюбу» і впровадив новий тренд, що з'являється на церемонії Оскара з косою косою, виплетена на основі росту волосся.

2009 рік

На одній з подій, що відбуваються в Нью-Йорку, Дженніфер Аністон з'явився з природною укладкою - розчісується на правій стороні волосся.

2010 р.

Аністон чарівний на Золотому глобусі: кучерявий кучерявий гребінець до правої сторони, решта її волосся прямо, змащений макіяж, відмінно поєднується з тоном волосся зірки.

2010 р.

Чудові локони Дженні виділяється простим кліпом, який закріплюється один з локонів на правій стороні.

2010 р.

Актриса на прем’єрі фільму «Буті Мисливець». Елегантний образ актриси доповнений зібраним волоссям.

2011 рік

Зірка фільму «Подаруй мені дружину» з новим стрижкою з стиліста Кріс Макмілан: Цей зачіска можна описати як прямий боб нижче підборіддя. Я був натхненний роботою Відальського сафу і образом Джулі Крісті з фільму Шампунь.

Як ви можете побачити з ретроспективного, Джен часто змінив її зачіску, не завжди радикально, але завжди зі смаком. І завжди, абсолютно завжди, її волосся мали здоровий, добре занурений вигляд.
Що робить Jen робити, щоб зробити її волосся природним і легким?

Про секрет догляду за волоссям розповів стиліст Дженніфер Аністон – Кріс Макмілан.

Jennifer любить зберігати волосся свіжими і чистими, тому вона шампуні її волосся щодня і використовує кондиціонер. Вона також використовує засоби для догляду за волоссям і захисту, кожен день. Що стосується бренду цих продуктів, то вони шахтні. Я роблю глибоку реставрацію волосся в салоні за допомогою продукції Шу Уемура. До того, як я став її стилістом, вона використовувала Aussie Догляд за волоссям. Щоб зберегти здорове волосся, я ріжу його регулярно. Буває кожні шість тижнів. Але між візитами до мого салону вона піклується про своє волосся сама: вона не розриває їх пензлем після душу, але залишає їх висихати, роблячи свій власний бізнес. Зробіть природне укладання без використання допоміжних засобів. Так само, коли ми працюємо над зображенням, ми не використовуємо гарячі праски або силові засоби. Для того щоб зробити волосся м'яким і кучерявим, ми використовуємо круглі щітки.
Фото: instyle.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное