Речі з Кім Кардашян

Кім Кардашян, телевізійна зірка, дизайнер одягу та іконка моди, розповідає про те, що вона ніколи не була частиною.

1,1 км Кошик

«Купити траншею, яка підходить вам у всіх відношеннях. Ви будете виглядати стильно, навіть без того, щоб показати, що підкреслено. й

До цих слів я хочу додати лише те, що незважаючи на невідповідність моди, траншею завжди буде на довжині хвилі. Він відмінно підкреслює фігуру, створює одночасно строгий і жіночний, елегантний образ.

2,2 км Чорна куртка або блейзер

«Чи може підкреслити те, що зношена і нижче. Він може носити з брюками або над сукню – чорний блейзер йде з чим завгодно.

Не просто об'єднати, він змінює образ, робить його максимально стильним. Штрих, блискучий, довгий і короткий, з симетричними і строгими лініями, обшивається атласною стрічкою, виготовленою з шкіри, плетених, джинсових, оксамитових і будь-яких інших тканин – брази здатні зробити навіть най нудний образ вражаючим.

3. У Штани високого рівня

«Такі брюки вдало підкреслюють більшість видів фігур. й

Так, більшість, але не всі. Штани з запаленою талією на втомленому, збитих тіл є повним, катастрофічною недостатністю. Всі недоліки будуть видимі з голим оком. Звичайно, якщо виникають проблеми з фігурою, то такі брюки будуть вигідно підкреслювати струнну талію, підкреслять всі переваги і візуально подовжують ноги.

4. У Широкий пояс

Я люблю носити речі, які підкреслюють свою талію, тому я часто носить ремені.

Не можна не погоджуватися з Кім, широкий ремінь завжди вдало приховує, що ніхто не повинен знати про вас і дуже витончено підкреслити талію, навіть якщо це не так. Більш того, широкий пояс може збити нудний образ: офіс, вечір, наряд для прогулянки - широкий пояс добре поєднується з практично будь-яким типом одягу.
При покупці цього аксесуара намагайтеся вибрати ремені з більш еластичних і м'яких матеріалів. Ремен, виготовлений з твердої або лакованої шкіри, дасть вам багато незручностей.

5. Умань Ноги.

«З комфортом, вони не складуть труднощів рухатися і вони підходять для одягу будь-якого типу тканини. й

Абсолютно правда, але легінси повинні бути в змозі носити належним чином, щоб не захопити їх. Найбільш популярним і універсальним варіантом для всіх видів фігур є носіння їх під туніку. Довгий досить довгий, щоб прикрити бутони. Для тренажерного залу, ніж для вулиці.

Ви можете носити їх під вашим платтям. Хороший варіант: вовняне плаття до колін, покрите широким поясом і зношені над легінями.

Мініатюрні та жирні жінки повинні забрати вільні вершини для легінсів. Весь наряд повинен бути максимально однотонним - це буде розтягувати фігуру і зробити його візуально більш стрункою.

Важливий вибір взуття. Яйця, взуття-боти на плоскій підошві, взуття та черевики на низькому каблукі зроблять відмінне поєднання.

6. Жнівень Дуже високі каблуки взуття

«Я люблю взуття з високим вмістом взуття. Вони додадуть до вашого росту і подовження ніг, в результаті ви будете виглядати дуже тонкими і придатними. й

На сьогоднішній день дизайнери пропонують безліч видів взуття, які виготовляють. З ними ви можете завершити ваш образ і іноді зробити його набагато яскравішим або більш розкішним. Чорні туфлі для строгого наряду, з камінням і стразами на вечірній вечір, яскраві для ефектності, взуття ніжних відтінків на романтичну дату, червоний для зображення вамп ... ви можете перерахувати нескінченно.

7. комбінезони

«І були на висоті моди і були визнані без смаку, але в будь-якому випадку я думаю, що вони неймовірно сексуальні. й

Комбінезон фактично має безліч переваг. Наприклад, його можна носити на вечірці замість коктейльної сукні, просто пошиття наряду з аксесуарами або їздою: цікавий ремінь або підходящий куртку для випадку.

Комбінезони з широкими або мухами можуть порадувати себе дівчатам, які мають щось сховати від цікавих очей.
При виборі комбінезону зверніть увагу на те, що широка вершина витягується в місці, де знаходиться талія, а в нижній частині штани, якщо вони не широкі, вузькі. Це допоможе вам знайти костюм, який буде добре сидіти на вас.

При виборі аксесуарів слід орієнтуватися на те, що основна деталь вашого наряду є комбінезон, тому ювелірні вироби повинні бути дуже простими.
Ніколи не купуйте комбінезон з кольоровим принтом. Це смішно і без смаку.

Фото: instyle.com