1235
Алетоки як показник способу життя. Кейт Мос
Сьогодні Британська таблетка Daily Mail опублікувала статтю, присвячену п'ятій точці знаменитої моделі Kate Mosss. Не навіть її алетак, але держава, в якій вони є. Після фото з приголомшливого дисплея Louis Vuitton, в якому Катувати блискавки з її целюлітом без совості, туш навколо Інтернету, багато відзначають, що не найздоровчий спосіб життя моделі вплинуло на її фігуру.
Щоденна пошта попросила жінок віком від 26 до 56 років взяти участь у дослідженні. Тестові дисципліни, одягнені як модель (в шортах), повинні відтворити позу, в якій було захоплено 37-річний Катат Мос. Результати експерименту були представлені читачам.
Одна з фігур належить до 26-річної жінки, іншої 56, а також Kate Mosss. Ну, вгадайте, хто?
Так, так, на малюнку в центрі належить Кате. Хто б подумав, що моделі не є імунітетом до проблеми, що пригнічує більшість середніх жінок?
Говорячи про це. Виходить, що в 56 ви можете мати фігуру, як в 26. Я думаю, що жінка, яка довго зберіг її фігуру, може бути запланована стояча.
Це Валерія. інструктор з фітнесу. Як зазначено вище, вона 56. Вона має чотири сини і дивовижне тіло.
Нагрівач. Координатор інтернет-магазину. вона 40, підняти дочку.
Танніта. Юридичний консультант. вона 32 і мати двох.
Сара. Менеджер з продажу. 26 років, без дітей.
Фото: щоденник.co.uk
Щоденна пошта попросила жінок віком від 26 до 56 років взяти участь у дослідженні. Тестові дисципліни, одягнені як модель (в шортах), повинні відтворити позу, в якій було захоплено 37-річний Катат Мос. Результати експерименту були представлені читачам.
Одна з фігур належить до 26-річної жінки, іншої 56, а також Kate Mosss. Ну, вгадайте, хто?
Так, так, на малюнку в центрі належить Кате. Хто б подумав, що моделі не є імунітетом до проблеми, що пригнічує більшість середніх жінок?
Говорячи про це. Виходить, що в 56 ви можете мати фігуру, як в 26. Я думаю, що жінка, яка довго зберіг її фігуру, може бути запланована стояча.
Це Валерія. інструктор з фітнесу. Як зазначено вище, вона 56. Вона має чотири сини і дивовижне тіло.
Нагрівач. Координатор інтернет-магазину. вона 40, підняти дочку.
Танніта. Юридичний консультант. вона 32 і мати двох.
Сара. Менеджер з продажу. 26 років, без дітей.
Фото: щоденник.co.uk