Анна Dello Russo - жінка, яка не залишить байдужим. Хтось захопить її і її стиль. Хтось захопить його. Хтось є ревнощами свого нескінченного гардеробу і можливістю одягатися правильно. Хтось захопить, що це без смаку. Немає одного байдужим. Я люблю цю жінку. Я люблю свій смак і спосіб життя, я схожий на те, як вона виглядає і як вона представляє себе, я люблю її вимірюваність і чутливий підхід до того, що носити і як поводитися, я люблю її безтурботність і деякі неймовірно спокійні впевненості.
312262.
вона 48 і вона зробила багато. У Vogue Italia працювала редактором модного режисера L’Uomo Vogue. Він тепер модний директор японського Vogue, а також консультує своїх клієнтів з питань стилю.
Вона отримала популярність серед шанувальників вуличної моди, вона прикрашена фантастичними фотографами, які привітають для нарядів відвідувачів на тиждень моди. І один раз це фотографії з модних тижнів, які зробили її настільки відомими.
День Анни починається в 6 ранку, вона йде на ліжко рано і отримує рано, не п'є алкоголь, любить плавання в басейні і є йога вентилятором. Не пропустіть модну шоу в останні 20 років.
Багато дівчат сниться отримувати не на грандіозному продажі, але в її гардеробі, яка займає двокімнатну квартиру. Вона піклується про свої речі без допомоги. Є більше 4000 пар взуття в її колекції. Все одяг, взуття та аксесуари, які Анна збирає понад 15 років, вона збирається перенести на фундамент для вивчення історії моди.
р.
, Україна
р.
р.
Р
Вона називається модним м'яким, але вона не відступає, але вважає її своєрідністю. До речі, на підставі Божественної любові до нарядів, Dello Russo придбала найближчий друг у людини Kanye West. Про свою дружбу з співачкою, Анна каже: «Я нарешті зустрів чоловіка, який мене розуміє. й
341282
Вона ніколи не зносила той самий одяг двічі і завжди виглядає чудово.
р.
р.
р.
р.
Відео: annadellorusso.com, weloveanna.tumblr.com