Зміни в змінах

Буває, що виходячи з уваги багато зірок роблять дуже міцні речі. Це стосується не тільки своєї поведінки, але і до їх стилю. Ми ніколи не бачили фотографії зірок в смішних або просто невідповідних нарядах. Не про них сьогодні. Сьогодні я рекомендую вам ближче шукати фотографії знаменитостей, які нещодавно змінили свій стиль волосся. Чи помилилися вони, слухаючи своїх стилістів, або навпаки досягається знімний результат, це до вас.

1,1 км Катерін Heigl
8146840

Вважається, що старша жінка стає, коротше її волосся повинно бути. Хм. Може бути це. Але, на мій погляд, Катерина ще не досягла віку, коли необхідно вирізати золоті локони так коротким. Це хороша річ, яка любить змінити речі, але не схожа на це. Я думаю, навіть з темним волоссям вона була набагато краще.

2,2 км Мішель Монаган

Ще одна річ Мішель Монаган. Вона додала прямий стаканчик до її довгого волосся і зробила його трохи легше. Я думаю, що ця зміна отримала користь її. Я люблю, як відтінок волосся підкреслить тон шкіри, і прямі чубчики зосереджені на коричневих очах акторки.

3. У Хілярний Duff.

Хіляр опудала за темний, шоколадний відтінок для її нової зачіски. Вона обрізається прямо в локони і прикрашає їх перо. Я думаю, що це зайве. Взагалі я любила попереднє волосся Hilary краще: він вдало підкреслив здоровий колір обличчя.

4. У Ванесса Гудгенс
р.

Ще одна народна мудрість. Якщо жінка раптом змінює своє волосся, вона дуже нещастяна або дуже щаслива. В якому стані Vanessa змінила своє волосся, ми можемо тільки вгадати. Єдине, що я можу чітко бачити, що втрата декількох сантиметрів волосся зробила її зовнішній вигляд простіше, але Hudgens не виглядав гірше.

5. Умань Ашлі Сімпсон

Зачіска Сімпса не змінилася. Від медово-золотого до легкого золи Ну, я думаю, що це досить добре.

6. Леона Льюїс.

Ще одна зірка, яка зробила вибір на користь прямих чубчиків. вона виглядає добре, але чому б вона фарбувала її волосся так темним? Чи не знаю, що темний колір віків?

7. Юлія Стилі.

Зважаючи на це зображення, я хочу сказати, що він явно показує: такі чубчики і прямі смуги не підходять форми обличчя як Юлія. Мс. Стилі, дати його назад.

8. Olivia Wilde.

Я думаю, що це хороший приклад, як працювати з вашим зображенням. Олівія змінила колір волосся до більш світлих (і, буквально, відразу стала візуально молодшою). Додана чубчик, який приховує високий чол. І випрямляв її волосся, підстрижений «старим» – локони пом’якшують її дуже масивним підборіддям і фокусують на сексуальних тампонах. Добре зроблено, Olivia!

9. Навігація Емма Камінь.

Що б зачіски Емма робить, для мене це завжди буде як дівчина з шістдесяти. Ви думаєте про ретро стиль. Невелика зміна кольору волосся не псує її красивим обличчям, досить, навіть додавали родзинки і чарівність.

10. риганна

Ця зміна, для мене особисто, викликала зіткнення. Я не дуже розумію, що співачка робила останнім часом з нею волоссям, але це маленька демон, яка була блювотою на голові протягом близько шести місяців. Я радий, що вона вирішила, щоб твої волосся.

Фото: люди.com