Африканське волосся

Як виділити зірки. Вони готові витрачати багато часу на це. Але якщо кілька знаменитостей виходять з тієї ж зачіски, то це вже називається трендом. Отже, найгарячіша тенденція цієї весни є африканськими хвостиками.

Я даю перше місце Кім Кардашян. На мій погляд, завдяки поросят, образ Кім також змінився. Вона стала свіжим і навіть дещо молодшим.

У номінації «Найбільш оригінальний дизайн» перемагає американська співачка Erica Badu. Звичайно, до кожного себе, але образ, звичайно, ловить. Сучасний Cleopatra.

аналог «Золоті малини» в зачісці отримав режисер і продюсер Катерина Хардвік. Недбале ткацтво, абсолютно не поєднується з косами прямими чубчиками, а для віку Катерини це не найбільш підходяще зображення.

Сінгери Фергі і Ciara, на мій погляд, заслужено відзначають в номінації «Найстильніший зачіска». У той же час Фергі обрали варіант охолоджувача - дредлокони. Але не можна руйнувати, що краса. Ciara також відмінно виглядає з косами.

Молода зірка Вілуков Сміт перемагає в номінації «Найкрасивий молодий талант» серед власників африканських шкарпеток. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зірки, подивіться!

Чоловіча Зірка також не залишається від модних тенденцій. Lenny Kravitz, Axel Rose і Lil Wayne відмінно виглядають з їх волоссям. Тимофія

"Міс модсти" оголошує сестра Бейонце, Соланге Знаки. Ні творчий дизайн, не божевільні кольори. Все елегантно, благородно і навіть нудно. До знаменитої сестри Соланге явно далеко.

Фото: celebuzz.com