Модні художні фільми

У вихідні приїжджаємо, і з ними бажаний вільний час, який ви не хочете витрачати на будь-який бізнес. Хочу сидіти на дивані і... добре, не просто лежати. Ми можемо подивитися фільм. І не один з 100 кращих в історії людства, але той, що як приємний і корисний. Наприклад, краса в усіх його проявах.

1,1 км Вугілля з вітром (1939)
Цей фільм має все необхідне. Чудові наряди, гідні казок, сміливих дівчинок і красивих людей (імітатний Clark Gable і Vivien Leigh забезпечить вам стабільну дозу естетичного задоволення).
Цей фільм, крім сюжету, захоплює костюми. Плаття Scarlett все ще надихає нові кольори в гардеробі. Увага до деталей та аксесуарів допоможе створити старовинне зображення.

р.

р.

2. У Джаззі тільки дівчата або деякі подібно the гарячі (1959)
Я дуже надихнула Марілін Монро – неймовірно жіночний і спокусливий. Що варто її приголомшлива прогулянка по фартуху!

8213868

Навіть два чоловіків, які позбавлялися, як жінки були досить чарівними.

Прикольна комедія з дуже добрим гумором, незабутніми фразами і вражаючими образами епохи.

3. У Сніданок в Тіффані (1961)
Я думаю, що багато людей пам'ятають Audrey Hepburn як Holly Golightly. Полегшені, веселі, мрійні і неймовірно красиві. Що таке наряди!

Р

Р

Красива цитата з фільму:
Я люблю діаманти. Хоча я думаю, що носити діаманти для дівчаток до 40 є поганим тоном.
4. Гарна Жінка (1990)
Один з моїх улюблених епізодів в цьому кіно - це процес переходу від того, що дівоча дівчина до леді. Юлія Робертс виглядає благородно в полуці плаття і капелюх.

5. Умань Моулін Руж (2001)
На мій погляд, це найкрасивіша музика, яку я коли-небудь бачив. Мені подобається все про це: музика, вибрані пісні, танці, актори, сюжет, атмосфера і, звичайно, наряди. Вони неймовірні. Фільм отримав Оскар за найкращий костюм. Шукайте себе.

Незважаючи на те, що фільм дуже сумний, він ще варто дивитися. І це не просто наряди. Приголомшливий музичний діапазон: порівняно сучасні композиції дивно вписуються в картину далекого минулого.

6. Жнівень The Devil Wears Prada (2006)
Фільм про те, як важко працювати як початківця журналіста в глянцевому журналі для бос-бітча. Найцікавіше про цей фільм - нескінченна кількість дорогих і красивих речей. Я не можу пам'ятати іншого кіно з багатьма відповідними зображеннями.

499 р.

7. Жінки (2008)
Цей фільм недоступний для того, що ніхто не з'явився в будь-якому кадрі. Це фільм про жінок, і, очевидно, для жінок. Інтриг, gosip, жіноча дружба і підтримка, покупка. Крім того, один з героїнів працює як модний дизайнер, інший редактор глянцевого журналу. Чи можете ви уявити, як багато цікавих речей і зображень в кіно?

р.

8. У Coco до Chanel (2009)
Кожна жінка повинна бачити цей фільм. І це не те, що він про одяг і стати модним будинком. Скоріше, це фільм про становлення людини, про бажання вийти, розірвати з грязі і бути в світі сліпого світського життя. Про крихку жінку, яка підсудила неруйнівний світ моди.

9. Туризм (2010)
Неймовірна Анджеліна Джолі в блискучих нарядах путури по всій плівці. Варто подивитися.

10. Бурлеск (2010)
Ще один музичний список. Дуже живо і яскрава. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. В якості учасників виступів клубу, в яких розвивається сюжет картини.