Модні художні фільми

У вихідні приїжджаємо, і з ними бажаний вільний час, який ви не хочете витрачати на будь-який бізнес. Хочу сидіти на дивані і... добре, не просто лежати. Ми можемо подивитися фільм. І не один з 100 кращих в історії людства, але той, що як приємний і корисний. Наприклад, краса в усіх його проявах.

1,1 км Вугілля з вітром (1939)
Цей фільм має все необхідне. Чудові наряди, гідні казок, сміливих дівчинок і красивих людей (імітатний Clark Gable і Vivien Leigh забезпечить вам стабільну дозу естетичного задоволення).
Цей фільм, крім сюжету, захоплює костюми. Плаття Scarlett все ще надихає нові кольори в гардеробі. Увага до деталей та аксесуарів допоможе створити старовинне зображення.
Модні художні фільми

Модні художні фільми р.

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми р.

Модні художні фільми

2. У Джаззі тільки дівчата або деякі подібно the гарячі (1959)
Я дуже надихнула Марілін Монро – неймовірно жіночний і спокусливий. Що варто її приголомшлива прогулянка по фартуху!
Модні художні фільми

Модні художні фільми

8213868

Модні художні фільми

Навіть два чоловіків, які позбавлялися, як жінки були досить чарівними.
Модні художні фільми

Прикольна комедія з дуже добрим гумором, незабутніми фразами і вражаючими образами епохи.

3. У Сніданок в Тіффані (1961)
Я думаю, що багато людей пам'ятають Audrey Hepburn як Holly Golightly. Полегшені, веселі, мрійні і неймовірно красиві. Що таке наряди!
Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми Р

Модні художні фільми Р

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Красива цитата з фільму:
Я люблю діаманти. Хоча я думаю, що носити діаманти для дівчаток до 40 є поганим тоном.
4. Гарна Жінка (1990)
Один з моїх улюблених епізодів в цьому кіно - це процес переходу від того, що дівоча дівчина до леді. Юлія Робертс виглядає благородно в полуці плаття і капелюх.
Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

5. Умань Моулін Руж (2001)
На мій погляд, це найкрасивіша музика, яку я коли-небудь бачив. Мені подобається все про це: музика, вибрані пісні, танці, актори, сюжет, атмосфера і, звичайно, наряди. Вони неймовірні. Фільм отримав Оскар за найкращий костюм. Шукайте себе.

Модні художні фільми

Незважаючи на те, що фільм дуже сумний, він ще варто дивитися. І це не просто наряди. Приголомшливий музичний діапазон: порівняно сучасні композиції дивно вписуються в картину далекого минулого.

6. Жнівень The Devil Wears Prada (2006)
Фільм про те, як важко працювати як початківця журналіста в глянцевому журналі для бос-бітча. Найцікавіше про цей фільм - нескінченна кількість дорогих і красивих речей. Я не можу пам'ятати іншого кіно з багатьма відповідними зображеннями.

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

499 р.

Модні художні фільми

Модні художні фільми

7. Жінки (2008)
Цей фільм недоступний для того, що ніхто не з'явився в будь-якому кадрі. Це фільм про жінок, і, очевидно, для жінок. Інтриг, gosip, жіноча дружба і підтримка, покупка. Крім того, один з героїнів працює як модний дизайнер, інший редактор глянцевого журналу. Чи можете ви уявити, як багато цікавих речей і зображень в кіно?
Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми р.

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

8. У Coco до Chanel (2009)
Кожна жінка повинна бачити цей фільм. І це не те, що він про одяг і стати модним будинком. Скоріше, це фільм про становлення людини, про бажання вийти, розірвати з грязі і бути в світі сліпого світського життя. Про крихку жінку, яка підсудила неруйнівний світ моди.
Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

9. Туризм (2010)
Неймовірна Анджеліна Джолі в блискучих нарядах путури по всій плівці. Варто подивитися.

Модні художні фільми

Модні художні фільми

Модні художні фільми

10. Бурлеск (2010)
Ще один музичний список. Дуже живо і яскрава. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. В якості учасників виступів клубу, в яких розвивається сюжет картини.