Час загоює нерви.

Насправді, чому нам потрібна знаменитість? Рольова модель? Не варто бути смішним, середній студент може дозволити тільки побачити павук Сара Джессіки в бренді нові (до речі, дуже дорогі) Vogue. Натхнення малюнка? Якщо вони надихають, не є чим пишатися.

Я думаю, що ми знаємо, чому нам потрібні люди. судити їх. З подругою для espresso, з її мамою, їсти її підпис полуничних джемових тістечок і пояснюючи її, що форма Kim в моді сьогодні, з хлопцем, захоплюючи його, що кожна самореспектива дівчина повинна мати ті Лaboutins. Як Kerry Bradshaw. І ми не завжди радіти дивовижним фігурам, ангельським обличчям і дивовижним актором. Ні, навпаки! Найчастіше ми свідомо намагаємося знайти приплив на лобі Scarlett Johansson, пара зайвих кілограмів на асах Дженніфер Лопес і зловити солодкий закон Юди в невідповідності солодкої Сіенни.

Але іноді це не навмисно. Ми дуже дратуємо всіх знаменитостей. Це чисто людина. Незважаючи на відсутність шкірних проблем і наявність великого малюнка.

Юдгуючи «фі» знайомих і не дуже шанувальників світлих літописів, найвідоміших зарубіжних «ритантів»:

1) Джастін Бібер

Не зрозуміло, що суспільство має проти цієї милої дитини, але коли життєрадісна "Я знаю, що ви говорите мене, бажаю вам піклуватися" чути від спікерів, ви хочете стріляти себе. Або стріляти Justin. Але це погано болить дітей.

2) Парова пара

У Тибетському храмі не почули солодку пара. Не факт. Вологість першого сортора і вічно відкритого рота другого вкрай подразнюються масами.

(3) помаранчева

Не потрібно спеціальне введення. Вони відомі своєю пристрастю для прийняття третього світу, чорного, сонцезахисних окулярів і кожного іншого. Ми досить втомилися. Небесно.

(4) Джонні Депп

Кожна людина в шоку, особливо чутлива до дам. Але остання роль Іванани в фільмі «Туріст» чітко зарекомендувала, що наш герой досить жирний, старий і не особливо підходить для ролі пристрасних закоханих. Особливо чутливі жінки можуть сперечатися.

(5) Кірстен Дунст

Невідомо, що громадськість не схожа на це непристойна дівчина з зовнішнім виглядом сірої мишки, яка не була знята в будь-який час. Чи можливо це ті якості?

(6) Кім Кардашян

«Не дуже багато» – древні вчителі. Неприродно відомі частини тіла, занадто розкривають наряди, дуже непристойна поведінка багато дівчат не люблять. Вони повинні бути ревнощими.

7) Ке$ха

Дівчинка названа папуги називає себе рок-зіркою. А скеля серйозна.

р.

(8) Леді Гага

Не без неї. Зелені країни, об'єднані, вже внесуть «великий букет» леді-хатерів. Ви не повинні носити м'яке плаття і зробити його!

(9) Донателла Версаце

"Взуття без черевики."

10) Bette Ditto

Анорексія не на користь, але інший край не колір.

Хто-небудь не погоджується? Так, ні.