Які зірки готові

Голлівудські актори постійно повинні довести свою відмову в кіно. Вони піддають своєму тілу в катування, потім втратити вагу, потім отримувати 30 кілограм жиру. Вони поголені волосся, знімають зуби, сидять в тренажерах за добу. В цілому, вони постійно змінюються за винятком команди директора. Для багатьох знаменитостей немає перешкод, які вони не побороли за мету отримання заповітної ролі. Які зірки жертвують мистецтву?

Mickey Rourke.
У актора є нова мета – роль відомого регбі-плеєра Gareth Томаса, першого спортсмена, щоб визнати свою нетрадиційну спрямованість. Для ролі актор планує поголити волосся і зняти 2 передні зуби.

Тут є Gareth Томас.

Матовий Дамон.
У ролях Марка Вітякера в фільмі Вішлебвінгерів він отримав 15 кілограмів і виріс вуса. На щастя, більш ніж один раз визнаний сексуальним чоловіком в Голлівуді вдалося повернутися до його колишньої форми.

292140р.

Роберт де Ніро

Але зірка фільму «Рейтинг Булл» Мартін Скрсеса пощастило в цьому плані набагато менше. Отримавши 20 кілограмів за роль Джейка ЛаМоттта, він не міг відновити свою колишньою стрункістю, хоча він все ще втратив суттєву вагу.

Ярослав Лето.

За роль у фільмі «Чаптер 27» актор отримав 30 кілограмів, які серйозно позначили своє здоров’я, віддаляючи йому можливість самостійно пересуватися. На наборі він був проведений виключно в колясці.

Християн Бале

В той час як інші їдуть, Крістіан сати на жорсткій дієті, повільно перетворюються в скелет. Для ролі в фільмі «Мачиніст» він втратив 30 кг.

р.

Рене Zellweger

Але дівчата змінилися не менше чоловіків. Rene отримав 10 кг для фільму Bridget Jones’ Щоденник, перетворюючи себе в розумну жирну дівчину.

3250Р. 3700Р.

Charlize Кольори

Щоб отримати роль у фільмі «Монстр», вона набрала 15 кг в масі і обурює помилкові зуби.

Деякі знаменитості, навпаки, кажуть, що вони не згодні змінити їх зовнішній вигляд за будь-які гроші або ролі.

Джим Каррі
Я не подобаю людину, яка робить половину будь-якого, так що я не був комфортний з особливим костюмом, який зробив мені жир. Я почав експериментувати трохи з вагою, набув 13-15кг, але мені потрібно ще 10-15кг. Якщо ви Роберт Де Ніро у ваших 20-х або 30-х, це не легко повернутися у форму. Спробуйте зробити те ж саме, коли ви вже не молодий. З надмірною вагою, ви будете, кращими, заробляйте задиху, а в найгіршому, серцевому арешті.
Р

Скарлетт Йохансон

Я не хочу, щоб деякі 15-річні дівчата в Канзасі, щоб вирішити, що вона збирається на жорсткий раціон теж і не їсти пару тижнів, щоб бути як Scarlett Johansson.