Леді Гага: династії

Стиль Леді Гага практично повністю від 80-х. Незважаючи на те, що тільки були популярні вугори, неонові ненатуральні тканини, шкіряний одяг, туга макіяж, дивні рухи тіла ... Не без причини, критики стверджують, що це більше в ній - Давид Лукі або Марілін Мансон. Дружина Гага є повністю запозиченим явищем – від імені до зачіски.
р.

По суті, леді Гага імітує Мадонну, імітує Монро. То ж короткі блондинки обрізається зачіска, ті ж величезні червоні губи, і навіть Анді Warhol не соромився копіювання! Ну, один раз - океї, а другий раз - скільки?

Р

856710

Але подібності не закінчуються. Назва етапу від пісні королева. Макіяж з альбому "Alladine Sane". Сценарій відео для останнього синглу дуже схожий на альбом “Sex”.

Габаритний зображення

Здається, що хтось збирав все, що він запам'ятався від своєї бурхливої молоді і зробив єдиний образ з зібраного. Він виявився клоном 80-х, і першим з усіх клонів Мадонни, щоб говорити, «новий Мадонна» ... з живою старою.

6765052

Це смішно порівняти еволюцію зачіски Лади Гага до еволюції зачіскавок Луїза Чікона - це враження, що хтось мав дуже хороший фотоальбом, який періодично відкрився і переглянувся для нових ідей. Регульований для статтєвих статтів, один для одного.

р.

Респлей і сценічні костюми слідують - думав все, або нагадує мені. Виявилося просто. Це клон знову, просто не зрозуміло.

6 місяців тому, що були персистентні ромби, які починали роботу з Девідом Лукі, вже підписали контракт і записали. Лукі - це те, що подобається "Не думаю, не сниться." Я дивлю, що Мадонна скаже, якщо вона запропонувала щось схоже.