Дівчина в червоний

Чи пам'ятаєте Кріс де Бургу «Леді в Червоному»?

Є слова:

Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не бачив, що ви дійсно любили, як ви зробили ніч
Я ніколи не бачив, що ви...

Я ніколи не бачив вас настільки красивим.
Ти ніколи не сяйво так яскраво.

Що таке секрет, що красива незнайомка? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Червона сукня не просто туалетний елемент. Він є інструментом седукції, вишуканого і дуже жіночного.

Давайте подивимося, як відомі дівчата можуть впоратися з цією зброєю.

(5) Ангеліна Джолі
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Так червона сукня на цю дівчину є подією.

(4) Хейді Клюм
Вони кажуть, що блондинки не добре виглядають в червоний, але ця краса настільки впевнена, що вона ігнорує це правило. Я даю їй 4 місце для її мужності.

Габаритний зображення

До речі, в сукні цього стилю побачила Катерина Зета-Джонс. Але, на мій погляд, він абсолютно не підходить для неї - він повний і не сидить. Вкрадена, спалювання брюнеток європейського зовнішнього вигляду, як правило, дуже червоний. Я думаю, що це все про стиль.

Ось ще одна річ.

(3) Кім Кардашян
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Едаким аксесуар, "рамка". Червоний каркас виглядає добре.

(2) Марилін Монро
Подаруйте будь-яку людину, яка колір уявляє Мерлін в сукні, він відповідає без зачаття: «У червоному!» Тут ви йдете. "Я уявляю її без сукні взагалі."

301262

(1) Dita Von Teese
Сама жінка в світі виглядає голий навіть в одязі. Тексти пісень, а це означає: Але якщо вона одягнена, вона одягнена червона сукня. Вони підходять разом, як ром і кокс, як гвинт і горіх, як Sid і Nancy.

Р

Тепер подумайте про це: можливо, у вашому гардеробі немає саме цього червоного плаття?

Леді в червоний: