Я не можу відчувати країну під мене ...

Проблеми сусідства? Нічого не подобається. Все, з першого до останнього слова, можна сказати про Україну.

Наталя Метліна
Осіп Мандельштам присвятив цій поемі Сталіну, але хочу відірвати першу лінію, пофарбувати її на постерах і повісити її на в’їздах до всіх федеральних і муніципальних органів. Ми живемо без почуття країни. й
Цього тижня підняли зарплату депутатів Держдуми РФ. В принципі не погані люди там, і я можу розраховувати на пальцях, які не займаються лобіюванням, не чітко виконують вказівки Кремля, а також займаються чисто парламентською роботою. Це рідкісний тип обраного представника людей, який повністю розлучається з всієї системи законотворчості, тому поважає, але вкрай мало.
Я детально вивчився звіт про доходи депутатів. Що ні МП є мільйонером або прихованим мільйонером. Сама парадоксальна річ полягає в тому, що я не знайшов жодного з однорічних показників доходів -- поширення дивовижна. Іосіф Давидович співає і отримує роялті від своєї творчої діяльності, але є два співаки в Думі, інші співають на добровільній основі. Є ті, хто займається навчанням. Це океї. Але курс професора, доктор наук не перевищує 20 тис. рублів на місяць, це на повній навантаженні, тому цей показник не впливає на загальний річний дохід. Єдиним винятком є Ілля Пономарьов, який вдалося дати лекції в Сколково за $ 750,000, які, до речі, не видно в декларації, але явно видно в матеріалах перевірки прокурора.
У той же час Віктор Ілюхін, виступаючи над тим, що більшість депутатів не пішли на бухгалтерський відділ для своїх зарплат – вони були, цитати, «західні». А якщо в США прийнято спеціальний закон про лобізму, то в Росії немає необхідності платити лобісти, ви можете принести його з гарантією.
Ця традиція є ще міцною сьогодні. Чому, наприклад, MP Alexei Chepa приходять на заробітну плату, якщо його річний дохід становить 239 млн рублів. У перші дні жовтня я потрібла депутата, Володимира Січіна (вічний дохід 40 млн рублів). Він був вугільним магнатом в минулому, і я зажадав його коментарю про історію шахти в Прокопевську. Дзвоните до Не в Дому. Коли це буде? Після 2 листопада Де він в області? Ноп. Де? Що б. Я кажу, я бачу, але зараз кожен день є обговорення законопроектів, голосування, відпустку довге, і чому ви не можете сказати мені, де за мій рахунок за місяць? Відповіді, я не можу сказати вам, що. Після цього був довгий діалог з переліком хвороб, Канарських островів та інших причин відсутності в парламенті. Але я ніколи не отримав відповідь. І в цьому місяці МР Сінін отримає зарплату. І з весни 2014 року буде 450 тис. рублів.
Крім того, тільки совість або обов’язки для клієнтів може привести до голосування депутата. Ніхто не ловить їх рукою або відстежує їх присутність на балоті. До тих пір, поки я не дивлюся звіти, половинки сорок. Багато людей мають помічників. І зараз зарплата парламентарів зросла майже на половину мільйона рублів. Деякі з них живуть в сервісних квартирах, і це коштує їм нічого, летять бізнес-клас, і тепер буде використовувати тільки VIP-зали, використовувати офісні автомобілі, копати в їдальні, де ціни залишилися на рівні 70-х років минулого століття.
У той же час Дума приймає бюджет на найближчі роки, нарізаний на основних соціальних предметах. Випробування на охороні здоров’я, освіту, житлово-комунальні послуги, будівництво соціального житла, капітальний інвентар. І якщо раніше депутати ще могли б проголосувати проти цього геноциду, то вони всі були повністю заморожені. Вони будуть голосувати за будь-який проект, який вони пропонуються з вище.
Ні в іншій цивілізованої країні у світі має такий монострозький рівень заробітної плати як Росія. Хоча це не потрібно. Сьогодні народний депутати приєдналися до цієї катертини і непристойних. Володимир Володимирович впевнений, що середня заробітна плата в країні становить 24 тис. Але це не так.
Я приводжу багато зараз. Подорож до Кемерово відкрив свої очі на стан справ в одному з основних галузей народного господарства – вугільної промисловості. Заробітна плата в забій не перевищує 14-15 тис. рублів, а навесні, коли зарплата депутатів піднімається, всі шахти Прокопєва будуть закриті, а на вулиці будуть викинутися норки. Чи зможе він на місці, коли його регіон буде вибити шоломи?
Закрило роботи на заводах Нижнього Новгорода, а заводи закриті. Для того щоб не бачити і відчувати все це, потрібно отримати велику зарплату.
Цей осінній осені Дума захопила епідемією розлучення. Тепер депутати розлучаються бояри, все, що заробляли переробку, пішли на другу половину. Так що немає нічого звіту. Тепер час вимагати підвищення оплати. Але все це відбувається на фоні загального переважання населення, і не може йти безсоння. міністри відповідальні за те, що відбувається в галузі, і я знаю, як довго вони працюють.
Якими є народний депутат? За лаштунками програми Let вони розкажуть, і ми чекали запис, щоб почати, ми говорили про дітей. Він не бачить свого майбутнього в Росії. Наприкінці нашої бесіди він виповнив сакраментальну фразу: «Ця країна не має майбутнього. й
О, ви припинили, і я повинен платити вам ще одну зарплату? Люди з цим ставленням, з цією позицією, пишуть закони сьогодні, згідно з яким крокуси і тиєви йдуть неочікувано. Здавалося мені, що депутати є невеликою групою посадових осіб, яка є посиланням між народами і урядом. Але тепер це тонка нитка, яку ми проводимо кульку з написом «GD», вислила з рук. І пішов повітряна куля на небо. І тепер нам неможливе, щоб досягти неба, і звідти наші проблеми здаються мікроскопічними. Як відчути країну тут...
Джерело Ваш текст за посиланням. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное