Що читати перед прем'єрою фільму

Які книги слід прочитати перед переглядом цього року? Можливо, це вершина допоможе вам визначитися з майбутньою поїздкою до кіно, раптом ви пропустили фільм, який не пропустити?

1,1 км Гаррі Поттер і Смертельні зали

Прихильник Гаррі Поттера і його друзів приїжджає до кінця. Цього року екрани покажуть останню частину епіка. А під час прем'єри фільму урочисто не пройшли через планету, ви маєте можливість зануритися в чарівний світ. Фільм хороший, але це просто відображення того, що написано в книзі. Я думаю, що ваша уява може пофарбувати картину того, що відбувається, як і режисери.

2,2 км Один день.

У категорії знято романтичну історію двох друзів (і іноді закоханих) Вечірній зірковий Джим Сприяє тому, що книга вразила його. Чому б ви не прочитали книгу Девіда Ніхоллса, щоб отримати краще розуміння рис характеру основних персонажів, які іноді дуже важко передати картину?

3. У Хірургічний зал

Книга про смішну романтичну історію легко читати і допоможе вам не «співати» в сюжеті. Це сюжет. Наречена, яка поставила багато зусиль, щоб принести свого хлопця до думки про шлюб, навіть не підозрює, що її найкращий друг, успішний юрист, який присвятив кращих років своєї кар'єри, може знайти себе в ліжку з її ф'янкою, миттєво перемагати свою душу, серце і тіло. У будь-якому випадку хлопець потрапив. Весільний день наближається. Хто буде йти під коронкою?

Що читати перед прем'єрою фільму р.

4. У Вода для слон!
Що читати перед прем'єрою фільму Р

Послухайте, поки ви маєте можливість читати естселер перед прем’єрою фільму. Книга настільки цікава і легко зрозуміти, що ви не пошкодуєте витрачений час. Крім того, шанувальники (хоча більшість шанувальників) Роберта Паттінсона, після читання книги, зможуть сміливо насолоджуватися пострілами з улюбленим актором, не займаючись суть того, що відбувається на екрані.

3610Р. 4200Р.

5. Умань Дівчина з драконом татуювання

Девід Фінчер обіцяє змінити закінчення цієї книги. Для того, щоб дізнатися, що ідея була спочатку, я дуже рекомендую читати книгу і дивитися фільм. До речі, Рооне Мара, виконавець головної ролі в фільмі, був таким натхненним її персонажем, що вона навіть взяла картину в її образі для обкладинки журналу W.

6. мар

Серцева любовна історія людини і вампір приходить до його логічного висновку. Вентилятори Едаврада і Белла повинні читати. Я не фанат, але перша частина книги була цікава. Я думаю, що це випадок, коли маленькі речі, які описані в книзі, значно впливають на загальне враження від того, що відбувається. Чому я не схожа на фільм.

7. Про нас Надзвичайно гучні і неймовірно близькі

Кожен, хто вже читав книгу Джонатана Сакрана Фоера, в одному голосі говорить, що це неймовірно красива історія, наповнена приголомшливими деталями і думками. Твитнуть Ганки, які зірвали в екранній адаптації цієї книги з Sandra Bullock, стверджує, що ця дивовижна книга вразила його. Історія розповідає про те, як маленький хлопчик раптом втратив батько. Це пов'язано з трагедії 11 вересня. Автор показує, як дитина, крок за кроком, намагається реалізувати всі болі і втрати.

8. У Допомога

Почула, що «Допомога» Катерини Пантету «Help» є обов’язковим для кожної жінки. Неймовірний характер основного персонажа вразить і, можливо, надихає когось, щоб прийняти великий і сміливий крок.
609150 Р

9. Навігація На дорозі.
33346994р.

Нарешті класичний. XX століття класичний. Якщо ви переглядаєте фільм або ні. Його унікальність полягає в тому, що вона впливає на всіх. Крістен Стюарт, який ко-старред, сказав, що це було єдиною книгою, вона дійсно сподобалося.

10. свінгери

Якщо ви хочете дізнатися, що про фільм, якщо ви не бейсбол, який знає всі тонкощі гри, і якщо ви зацікавлені в деталях, то перед тим як подивитися новий фільм з Brad Pitt про менеджер бейсболської команди, читайте книгу Майкла Льюїса.

Що читати перед прем'єрою фільму ,00 Р