Любов піддається не тільки всім віку, але і всім розмірам.

Любов покірний не тільки до різного віку, але до всіх розмірів. Звичайно, коли чоловік високий, ніж його подруга - це досить поширений, але є така відмінність за розміром, що можна тільки вгадати - як вони навіть зустрічалися? Вони не отримали шанс подивитися на це!

Кім Кардашян і Кріс Гуфрейс

р.

Баскетбол гравця Гумфрі повинні носити Кім на своєму плечі, щоб вони могли принаймні говорити.

Фергі і Йош Духемель

Це тільки тоді, коли Фергі стоїть поруч з чоловіком, що стає зрозумілим, як маленька вона є!

Гайден Пантетеєр і Володимир Кличко

Владимир, як ведмедя з казки, може легко сказати Хайден: «Я покладаю одну руку, я збуджу іншу!» На щастя, в той час як його пальми обережно захистять свого друга.

Reese Witherspoon і Джим Тот

Мініатюра Резію вибирає сильні чоловіки - і прямо так, хтось повинен захистити її від биків!

Isla Fisher і Sacha Baron Cohen

Я дивую, що їхні дочки будуть йти, коли вони ростуть - мініатюрна мати або величезний батько?

Eva Longoria і Tony Parker

Пара розлучається, але не через їх висоту. Здається, що мало Єва вже давно намагається вибрати найкоротший баскетболіст в існування – або, можливо, інші, тільки не могли бачити її?

Eliza Dushku і ударна лисиця

Для такого чоловіка, звичайно, ви можете відчути себе за кам'яною стіною! Або навіть за шафою.

Jada Pinkett-Smith і Вілл Сміт

Якщо ви подивитеся на цю фотографію, то може здатися, що різниця у висоті у шлюбі дружин не так чудово. Однак, якщо ви подивитеся на висоту підборів та майданчиків Jada, масштаб катастрофи стане очевидним!

Крістіна Ricci і Benjamin Owen

Ні, це не молодий тато, який приймав дочку на прогулянку - це не так довго тому пара Ricci-Owen. Я дивлюся, якщо він міг побачити її на плече.

Kristen Bell і Dax вівчарка

Дакс знаходить досить складно поводитися в публіці і повісити Крістен по талії. Рука, атлас, криється набагато вище...

Кілі Мінлог і Андре Веленсос

Незважаючи на різницю у висоті, пара виглядає чудово - їх почуття стилю просто відмінно. І що якщо вони не зупинилися навіть різних релігій? Тим не менш, за чутками, Кайла буде перетворюватися в католицьке католицьке товариство.

Sarah Michelle Gellar і freddie Prince jr.

Наймолодший – наймолодший, і він втомився, як найстарші! Sarah, однак, не дискуровані і зношуються ультрависокі шпильки.

Фото Bauer Griffin