7 хвилин краси з деревою

Carrie Underwood - відомий український співак, заслужено став переможцем четвертого сезону американського телевізійного конкурсу Idol у 2005 році.

Вона має досить простий стиль досить американської жінки: без претенсивності і невагомості. Цей стиль зрозумілий для будь-якої дівчини, ймовірно, це пояснює її чарівність. Простота. Кожен з її зображень говорить, що є красивими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

р.

р.

3103425

Редактори Американського косполітану попросили чарівну блондинка кілька питань про її стиль.

Яка зачіска ви зазвичай можете виходити або на дату з коханою людиною?

Мені подобається, коли все мило і просто. Я зазвичай не маю часу, щоб піти в табір, оскільки я отримую запрошення на дату після того, як я кажу, "Подивитися, можливо, ми повинні вийти на вечерю". ?

Уявіть, що ви збираєтеся на дату і є тільки номер у вашому гаманець для одного предмета, який буде?
32064289

Я кладаю порошок там, тому що мій обличчя часто блищав. Моя шкіра дуже хороша при виробництві жиру шкіри, яка насправді дуже добре. Але я використовую порошок так що я не сяю занадто багато.

Зачіска і макіяж на ніч?

Я збираю волосся в низькому хвості. Для вечірнього макіяжу я поклав трохи більше туші або трохи більше тіней. Я також кладу глянцю на губах.

Що ви отримуєте і починаєте працювати над тілом в тренажерному залі?
р.

У мене є думки, як “Якщо ви не стартуєте, ніхто не зробимо це для вас” або “єдина людина, яка може це зробити для вас”. Коли мова йде про дієту, я не роблю нічого аномального. Я знаю, що деякі знаменитості харчуються абсолютно божевільними дієтами. Я не один з них.

Коли ви відчуваєте сексуальні?

Я відчуваю себе сексуально, коли я здоровий, коли мій день хороший, коли я піклуюся про своє тіло. Всі наслідки, які приходять з цього зробити мене сексуальними.

Що таке улюблений запах і де ви зазвичай кладете його?

Я парфумерний наркоман - У мене є багато смаків. Мій улюблений 1872 by Clive Christian. Я кладаю аромат на зап'ясті, шию і одну хорошу «запону» на футболці.

Хто впливає на ваш стиль?
Габаритний зображення

Я люблю нормальних людей, які піклуються про себе і не приховують її. Багато знаменитостей кажуть, що вони нічого не виглядають чудово. Не вірно. Я захоплюю жінок, таких як Reese Witherspoon і Charlize Theron – вони можуть бачити на бігу, добре харчуватися, пити багато води і піклуватися про себе. Дженніфер Аністон є одним з них.

Експрес опитування про зображення на червоному килимі:

Зібрані або пухкі волосся?
Розчинити. Я відчуваю себе більш привабливим, коли мій волосся не збирається.

Червоні губи або димні очі?
Морозиво макіяжу.

Кумедний яскравий манікюр або натуральний рожевий відтінок лаку?
Я завжди робимо рожевий.

Вечора з коханою людиною або вечору?
Звісно, вечір з коханцем. Коли він не зайнятий.

Фото: космополітан.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное