Діти до 18 років.

Бажаєте помітити, що покоління є дуже талановитим і конкурентним. У кадрі не гірше емінестичних акторів, і, звичайно, заробити не менше. Хто вони, майбутнє кінотеатру? Я пропоную вам познайомитися з жіночою половинкою молодого лита.

Хлое Морец.
10 лютого 1997 (від 14)

Де можна побачити її: Kick-Ass (2010) як небезпечний вбивця, Let Me In (2010) як Vampire Child Abi, 500 Днів літа (2009) як молодша сестра головного героя.
Де ви побачите його в найближчому майбутньому: поля (2011), Kick-Ass 2 (2012), Dark Shadows (2012).

Чарівна і яскрава дівчина, яку не можна пам'ятати. Світ прийшов до Хлое після ролі вбивця в фільмі «Кік-Да». Нещаслива дитина стала більш вражаючим, ніж головний характер фільму, який грає Аарон Джонсон.
р.

Не дивлячись на те, що Хлое продемонструє велике майбутнє як акторка, і вже вступила в ряди Голлівудських зірок, вона не збирається викинути школу.

Dakota Fanning.
23 лютого 1994 (від 17)

Де ви побачите її: 24 години (2002) як маленький Abigail, війна Світів (2005) як головна дочка персонажа, Fifth Size (2009) як молодий предиктор майбутнього.
Де ви побачите її найближчим часом: The Rise (2011), Wild Mississippi (2012).
р.

У віці семи років Дакота стала наймолодшим номінантом для Screen Actors Guild Award, а в 12-му році молодшим членом Академії рухових мистецтв та наук. Для того, щоб закінчити школу, Дакота вирішив дати свою роль у фільмі.
На додаток до зйомок в фільмах, Dakota відома модна робота. Вона також була вказана в якості моделі IMG Models з грудня 2010 року.
р.

Ель Вентилятор
9 Квітень 1998 (з 12)

Де можна побачити її: Вавилон (2006 р.) дочка основних персонажів Pitt і Blanchett, Таємна історія Benjamin Button (2009) маленька героїнська Cate Blanchett, Десь (2010) Cleo - дочка основного персонажа, Nutcracker і Rat King (2010) Мері.
Де ви побачите це Незабаром: Super 8 (2011) We Bought a Zoo (2011), між нами і Sunrise (2011).

Довгий час Ел був в тіні старшої сестри, перші ролі вона отримала - героїні Дакоти у ранньому віці. Але згодом вона помітила не тільки міні-версію старшої сестри, але й талановитої акторки. Крім акторів, Ель активно бере участь у модних зйомких. У модному будинку Родарте в її визнаванні майже миша.

Р

44,500582

Йоделл Ферланд
9 Жовтень 1994 (від 16)

Де можна побачити її: Tideland (2005) Головний характер Желізи-Роса, Silent Hill (2006 р.) виконав 3 ролі, Twilight. Saga. Eclipse (2010) Бре, конверт.
Де ви побачите його в найближчому майбутньому: Верзіла (2011), Хата в лісі (2011).

р.

174685

За цією дівчиною з лялькою обличчям і чудовим волоссям, була зафіксована популярність актриса жахівських фільмів. Я не думаю, що це, якось засвідчує юну акторку, оскільки вона мала фотографії, в якій вона відіграла на одному суді з Джеффом Мости, Рада Мітчелл, Рене Зельвегер, Метью Бродрик, Роберт Паттінсон і багато інших.

Саоірсе Ронань
12 квітня 1994 (від 16)

Де можна побачити її: Я ніколи не буду вашими (2007) дочка героїні Мішель Пфеффер, Червонемпіон (2007) Briony у віці 13 Досить Bones (2009) Susie є основним характером.
Де ви побачите її найближчим часом: Ганна. The Perfect Weapon (2011), The Brothers Grimm's Snow White (2012), The Hobbit: Part One (2012).

Дівчина з незвичайним ім'ям, що означає «домін» в Ірландці. Saoirse має властивість її ім'я. Досить простий у фільмі «Швед Бонес», в житті це більш ефектно і яскраво. Судячи від ролі вона отримує, вона може бути різною: потерпілий і ідеальний вбивця, милий сонник і дівчина в любові.
р.

Хайлі Стейнфілд
11 Грудень 1996 (від 14)

Де можна побачити її: Iron Seal (2010) starring Matty Ross.

Вона дебютувала в провідній ролі фільму «Ірон Пломба». Я повинен сказати, що дебют був ефектним. По-перше, вона відіграла зі світовими зірками (Jeff Bridges, Matt Damon), і по-друге, вона явно не ходила безсоння. Цього року вона була номінована на Оскар, як найкраща підтримка. Нехай це дівчина має велике майбутнє.

до 1 2 3 4 5+

Abigail Breslin
14 квітня 1996 (від 14)
138802 Р

Де можна побачити її: Знаки (2002) Bo Hess - дочка основного персонажа, Мода Мама (2004), Маленькі Міс Щастя (2006) Оливий Хоуер, ласкаво просимо до Зомбіленду (2009) Трохи рок.
Де ви побачите її найближчим часом: Новорічна ніч (2011), Дорогий Еленор (2011), Невинність (2012)

«Міс щастя» став одним із наймолодших номінантів у номінації «Краща підтримка» у 2007 році.

5535947р.

У наступному пості я познайомлю вас з хлопцями, які досягали багато в своїй акторській кар'єрі, перш ніж досягти повноти.