Латинки

Аврил Lavigne зламав у шоу-бізнесу з талановитою дивною дитиною, кладуть всі на вуха, вимушений рожевий і Britney Spears для переміщення, введена мода для об'єднання напівбойового наряду з товсто пофарбованими очима - а потім забрали і перетворилися в гламурну діва, залишаючи всіх плутати.

Як це все відбулося і як перетворився стиль Аврил – побачимо.

2002 р.

Відчувається, як Avril просто стрибає паркан або принаймні від скейтборда. Розмірні штани, краватка над футболкою і масивними браслетами - дівчина-торва, ідол мільйонів.

2006–2017 ООО «Нова пошта»

Якщо намагатися об'єднатися "smokey Ize" і камуфляжні штани все ще прокочуються, напівспортивний наряд і взуття з підборами в поєднанні вже гірше.

Коли все виходить за межі стилю і смаку, коли все стає занадто багато стилю. П'яний стиль.

2007 р.

Аврил любить балансувати рок і панк в своєму стилі одягу. Він, безумовно, встановлює її від натовпу.

Ефективне поєднання пана і чарівника: плаття з блискітками, незрівняні кросівки і червоні пасма в волоссі.

Повільне шовкове плаття і пара "розумних" - не дивно, але виглядає стильно! І, до речі, дуже впізнаваний.

Дивовижна для Аврил у вигляді елегантної леді. Але, в кінці, іноді я хочу бути витонченим - і як елемент панк, у нас є волосся!

2009 рік

Якщо ви додаєте занадто багато чарівності до гламурного стилю, ви отримаєте смішний концептуальний образ «так, я лялька і це так призначено! й

Так, це право.

2010 р.

3610Р. 4200Р.

Чому не бути реальною жінкою? Але в світле волосся, давайте залишити чорні пасма, океї?

І ось в основному звичайний молодий гламурний діва. Де родзинка?

2011 рік

На щастя, не хочу стати нудною і звичайною. З таким волоссям складно не розпізнати її в натовпі!

Ось він, впізнаваний панк з дозою ламкості. Ми віримо в тебе!

Фото з Getty Images