Katy Perry, молодий, красивий і... Я хотів виштовхнути Катя вище до педестала національної слави, вона намагається так важко!
Вона працює на сцені, співає так, що вона забуває себе, і в житті вона забуває, що є інші люди в світі загалом, вона відчуває себе настільки скороченою!
Цей сценічний одяг, мабуть, найбільш «прості» для Fury Katya. Ви бачите, вона хоче створити образ божевільного, холігана і незвичайного. Але неприємність є, її ангельське обличчя не висловлює нездатність на всіх.
І все навколо і поговорити про леді Гага, Amy Winehouse ... І наш Katya намагається, і вони всі про їх "і Lady Gaga має такий костюм", "І Amy знову змогла на вечірці ..." А Катя продовжить поспілкуватися з нею, поки вона розповідає про її минулі романи.
В цілому, наряди Katie можна систематизувати (і спробувати зробити те ж саме з костюмами Lady Gaga!). Це багато, щоб страждати!
Почнемо з фруктово-ягідною темою (щодо її апетитних форм):
Соковита полуниця
Ммм, кор.
411675
Предмет гемблінгу (підказка про його неправомірність):
р.
Різдвяна тема (Катя натякає, що вона є прикрасою на всіх святах і завжди на криші хвилі!)
р.
р.
Казкові теми (щодо дитинства)
Тінь Солдат.
Малвіна
Циполліно
томати
Ух, покоївка і звіра?
р.
Катя не може вибрати один характер.
І звичайно, найбільш улюблений стиль одягу Американська Катюша – шпилька. Пам'ятайте барвисті календарі з красиво пофарбованими дівчатами? Це те, що Katie зображує більшість її часу. І я повинен визнати, що вона краще, ніж будь-який.
Якщо ви не пам'ятаєте, що Американські солдати розфарбовували пілінг-ігри на своїх літаках, можливо, Каті чекають, що її буде безсмертним на пам'ятному літаку. Ось де вона бити Леді Гага!
Я думаю, що це буде виглядати ідеально!
Фото: look.co.uk