Баути і чоловіки

Дуже часто Я помітив, що приваблива, успішна, виконана актриса має чоловіка трохи краще, ніж мавпа. Хтось сказав, що це те, що реальний чоловік повинен виглядати так, але я б'ю тебе. Нехай він має багатий внутрішній світ, але хто може бачити його з двадцяти метрів? І неважливо, що і зустрітися з одягом і оцінити теж.

Але залиште його самостійно. Я впевнений, що щось копати. Ще один цікавий подарунок! І я пам'ятав кілька пар, які відверто викликають мене не так дивувати, а не що занурення, а не те, що супутні думки про невідповідність між зовнішніми і внутрішніми, а значить, як наслідок, бажання пари розбити і знайти себе під.

Ось Sarah Jessica Parker і Метью Broderick. Ну, ви не можете це -- er, добре, нудно, прямо? Дружина є знаменитістю в кожному розумінні, вона має наряди від Dolce Gabban і Dior, непристойного почуття стилю і вміння виглядати в звичайній куртки і плоских черевики, як богиня. І для всієї своєї кутовості вона ще дуже гарна. Чоловік? Чоловік сірий і слабкий - повний антипаод до м. Великий.

Christina Aguilera і jordan Bratman. Ну, з якоїсь причини я уявляв Крістіну з абсолютно різною людиною: як в масі, так і в розмірах тіла, так і в виразі обличчя, що дивиться на світ з нерозкрученим подразненням.

р.

Kate Winslet і Sam Mendes. Боже Кейт пішов з ним. Я не розумію, як така мила людина може повісити з цим чоловіком.

85615618

Heidi Klum і ущільнення. Я не схожий на це, коли яскраві дівчата живуть з темними хлопцями, навіть якщо вони мають щонайменше три рази шикарні манери і великий, твердий чоловічий характер.

р.

Beyonce і jay-Z. jay є звичайно a гаряча rapper, але вона може бути був гарячий і молодший.

Britney Spears і Jason Trawick. Про цю пару я повністю плутаний. Ну, вони не вписуються разом. Він не схожий на люкс поруч з ним.

Рахель Вейс і Даррен Арнофський. Я не сперечався, талант і мозок Даррен, майстер винахідливості і виготовлення фільмів з сенсом, але дуже подобається пінгвін, особливо поруч з витонченим Рахель. Вони не дивляться на всі разом.

Cynthia Nixon і christine marinoni. Що це таке? Я довго не міг вірити цю пару. Як можна залишити чоловіка, з яким ви проживали майже 15 років жінці? Це класичний випадок, де краще буде піти в інший, ніж в інший, оскільки це ще гірше. Але вони дуже багато часу. Карлсон і дитина, я обіцяє.

Сальма Хайек і Анрі Піноут. Я не думав про те, що сексуальна Сальма може вибрати літню французьку. Не те, що смішний, але навіть якось смішний. Це добре, що дочка схожа на її маму, а не блідо-faced gringo.

82157018р.