Сьогодні з'явилися повідомлення про можливе поповнення сім'ї Пітта Джолі. Чому саме такий висновок? Допитливі журналісти побачили нове татуювання на руці Енджі.
На лівій руці актриси протягом певного періоду часу було татуювання з шести рядків з координатами народження її дітей. Але на фотографіях з сьогоднішньої прес-конференції в Лівії журналісти побачили новий, сьомий рядок. Імовірно, координати вказують на Алжир. Можливо, сьома дитина звідти. Але поки що ми можемо тільки здогадуватися: чи була ця татуювання зроблена на честь нового члена сім'ї або, можливо, координати просто вказують місце, яке має велике значення для Ангеліни.
Що ж, було б дивно, якби вона зробила татуювання, яке не мало жодного сенсу. Крім того, Анджеліна є однією з найголовніших любительок татуювань у Голлівуді. І кожен з них має якийсь сенс.
«Знай свої права» – так називається улюблена пісня Анджеліни у виконанні гурту The Clash.
Буддійська молитва, витатуйована на її лівому плечі, була зроблена, щоб захистити Анджеліну та її прийомного сина Медокса з Камбоджі. Приблизне значення:
Нехай вороги твої відступають,
Нехай твоє багатство залишиться з тобою назавжди,
Нехай твоя краса зрівняється з красою Аспари,
Нехай кожен візьме тебе, куди б ти не пішов, тебе приймають, обслуговують і захищають
Напис, який перекладається з арабської як «Рішучість».
Іронічне татуювання, за допомогою якого Ангеліна ніби нагадує собі, що забобони – це нісенітниця.
Пізніше до числа XIII (13) додалися інші цифри. Результатом став напис 13 травня 1940 року. У цей день Уїнстон Черчилль вимовив відому фразу:
Все, що я можу тобі запропонувати, – це кров, важка праця, сльози і піт
На лівій руці слова Теннессі Вільямса:
Молитва за диких в клітці
За чорним хрестом приховують 2 старі татуювання. Поруч з ним напис латинською мовою: Quod me nutrit me destruit, що в перекладі означає «Що живить мене, те руйнує».
Про це рунічне татуювання достеменно нічого не відомо. Передбачається, що ця буква "h" зроблена в пам'ять про колишнього бойфренда Джолі Тімоті Хаттона або на честь брата Джеймса Хейвена.
Бенгальський тигр тату. Він був виготовлений бангкокським майстром і благословлений стародавньою молитвою.
Крістіна Агілера
Відома неженка Крістіна Агілера також має татуювання.
Xtina — Христина. На честь коханої.
Христина поєднала в собі напис іспанською мовою Te Amo Siempre (Я люблю тебе назавжди) і два завитки - єврейські букви (Y - Yud і B - Bett, тобто англійські J і B - це ініціали колишнього чоловіка Христини).
Знову на івриті. Воно перекладається як «Я належу своєму коханому, а мій коханий належить мені».
Малін Акерман
Татуювання Малін Z на зап'ясті — це початкова літера імені її чоловіка, Цинконе.
Татуювання на спині: квітка лотоса і напис на санскриті, що означає «грати». Мати Малін була буддистом і виховувала її в буддійській вірі. Квітка лотоса є даниною буддизму. А напис «грати» був зроблений в ключі фрази «Все життя - гра. І проживати його потрібно в ігровій формі».
Джессіка Альба
Напис на зап'ясті - Падма, в перекладі з санкриту як «Лотос».
Тату сонечко і ромашка. Джессіка розповідає, що в один і той же день її мама і тітка зробили різні татуювання у вигляді сонечка.
Уклін на поперек.
Джессіка Біл
У Джессіки Біл є татуювання голуба з квіткою внизу живота - символ миру і процвітання.
Пенелопа Крус
Довгий час значення цифр, витатуйованих на нозі Пенелопи, залишалося загадкою. Але пізніше таємниця розкрилася. Вся справа в тому, що Пенелопа вірить в магію чисел, її нумеролог порадив зробити татуювання з числами 883, щоб бути успішною, багатою і знаменитою. Хто знає, може нумеролог не прогадав.
Майлі Сайрус
Тату з написом Love на правому вусі.
Ще один напис – «Просто подих».
Ловець снів є символом захисту для чотирьох братів і сестер Майлі.
Тату у формі серця на мізинці правої руки.
Гіларі Дафф
Тату на пальці з написом Shine.
Татуювання на стопі лівої ноги – це якір. А напис праворуч – "Let it".
Меган Фокс
Татуаж на обличчі фаворитки Фокс – Мерилін Монро. Меган зізнається, що є великою шанувальницею її таланту.
Цитата з твору Шекспіра «Король Лір»: Ми всі будемо сміятися над позолоченими метеликами.
Напис з лівого боку говорить: «Жила-була колись маленька дівчинка, яка ніколи не знала любові, поки хлопчик не розбив їй СЕРЦЕ».
Єдине кольорове татуювання Меган. На ньому: півмісяць і зірка.
Сієнна Міллер
Праве плече Сієнна прикрасила трьома зірками, а ліве – птахом.
Ще одна зірка розташована в нижній частині живота.
Ріанна
Найперше татуювання Ріанни, зроблене за вухом – астрологічний знак Риб.
Музична тональність і нота є татуюванням на згадку про тур по чудовій країні Австралії.
Ріанна має таємну слабкість до малювання зірок на своєму не менш зоряному тілі.
Невеликий пістолет.
Напис на стегні написаний на санскриті, що означає «прощення, чесність, придушення і контроль». Але, як констатує експерт із санскриту, слова вживаються неправильно.
Татуювання XI.IV.LXXXVI 11.4.1986 означає дату народження найкращої подруги Ріанни. На плечі у подруги – дата народження Ріанни.
Ріанна закликає вас мовчати. Оригінальне тату на вказівному пальці з написом Шсс...
Тейлор Свіфт
Серце на правій нозі.
Ешлі Сімпсон
Одне з останніх татуювань Ешлі. Перша – велика і кольорова (ймовірно, під впливом її колишнього чоловіка Піта Венца, на його тілі близько 37 татуювань).
До старого татуювання зірки приєдналося перо.
На середньому пальці правої руки – пацифістський хрест або всім відомий значок хіпі.
Фото: vanishingtattoo.com