Дівчина з татуюванням

Сьогодні були звіти про можливе поповнення сімейства Пітт-Джолі. Що таке точка? Неприємні журналісти побачили нову тату на руці Ангі.

На лівій руці актриси на деякий час прикрашають шість-лінійну тату з координати народження своїх дітей. Але в фотографіях з сьогоднішньої прес-конференції в Лівії журналісти побачили нову, сьому лінію. Географічна точка Алжиру. Можливо, сьома дитина звідти. Але залишається побачити, чи виготовлено татуювання на честь нового члена сім’ї, або, можливо, координати лише вказують на місце, яке має велике значення Анджеліні.
Ну, це буде дивним, якщо вона отримала собі татуювання, яке не має сенсу на всіх. Анджеліна є одним з найбільших любителів татуювання в Голлівуді. І кожен з них має значення.

Знайди своє Права - це назва улюбленої пісні Анжеліни.

Буддійська молитва татуювання на лівому плечі була зроблена для захисту Анджеліни та її прийняти сина Мадокс від Камбоджа. Орієнтовне значення:
Нехай ваші вороги відступають,
Нехай ти можеш стати твоїм.
Нехай ваша краса порівнювати з Аспою,
Де ви йдете, приймаєте, подаються і захищені.
Р

Напис, який перекладається з арабської мови як «Розчинність».

Татуючою тату, яка Анджеліна використовує, щоб нагадувати себе, що надстяжки є нецензурними.

До числа XIII (13) додано інші цифри. Результат був напис 13 травня 1940 р. У цей день Winston Churchill сказав:
Все, що я можу запропонувати вам кров, тверда робота, сльози і піт.

На лівій руці Тенесі Вільямс сказав:
Рентген для диких сердець, що вражається в клітку

Чорний хрест приховує 2 старі татуювання Напис на латинській мові є мусити мене розірвати, що означає «Що живить мене знищує мене. й

7623988

Ніщо відомо про цей рунний татуювання. Лист «х» має бути в пам'яті колишнього брата Джолі Тімоті Хуттона або брата Джеймса Майна.

Bengal тигр татуювання. Зроблено майстром Бангкока і благословення з давньою молитвою.

Крістіна Агилера
Cristina Aguilera відомий маленька дівчина також має татуювання.

Xtina - Христина. На честь моєї любові.

Крістіна поєднала напис в іспанській Te Amo Siempre (Я люблю тебе назавжди) і два локони - івритові листи (Y - Jude і B - Bette, тобто англійська J і B - ініціали екс-люда Крістіна).

Іврит знову. Перекладав як «Я маю на увазі мій коханець і мій коханець до мене. й

Малін Акерман

Malin's Z татуювання на її зап'ясті є початковим листом імені чоловіка, цинконом.

Татуювання на спині: багатоквітковий квітка і санскритий напис, що означає «грати». Мама Маліна була буддійською і підняла її в буддійській вірі. Квітка лотоса - притока до буддизму. А напис «грати» був виконаний у ключі фрази «Все життя це гра». Ви повинні жити це весело. й

Джессіка Альба.
р.

Напис на зап'ясті Padma, від Sancrit, перекладається як «Лот».

Татуювання дамби і ромашки. Jessica коментує, що в той же день її мати і тітка отримали різні татуювання ледібугів.

Кулька на нижній частині спини.

Джессіка Беале.

Jessica Biel має татуювання голуба з квіткою в нижній частині живота - символ миру і благополуччя.

Penelope Крупний

Довгий час значення чисел татує на нозі Пенелопа залишилася таємницею. Але згодом розкрито таємницю. Пенелопа вірить в магію цифр, і її нумеролог порадував її отримати татуювання 883 для того, щоб бути успішним, насиченим і відомим. Хто знає, можливо, не загублений.

Мілі Цир.

Татуювання з написом Любов на правому вусі.

Ще одним знаком є «Дихаючий запах». й

Dreamcatcher є символом захисту для чотирьох муфт.

462539

Серцеподібна тату на маленькому пальці правої руки.

Хілярний лист.

Татуювання на пальці руки з написом Shine.

Татуювання на лівій нозі є анкером. А напис на правому праві буде.

Меган Фокс.

Улюблена татуювання обличчя Фокса Марілін Монро. Меган вважає, що вона є великим шанувальником свого таланту.

У Шекспірському цареві Леар ми всі сміємось на позолочених метеликах.

У той же час була маленька дівчина, яка ніколи не знав, поки хлопець не зламав своє серце.

Єдиний кольоровий татуювання Мегана. З'явилася кришка і зірка.

Сієнна Міллер

Сієнна прикрашена правою плечою з трьома зірками і її лівою зап'ясті з птахом.

Ще одна зірка знаходиться в нижній частині живота.

Риганна

Дуже перша татуювання Ріанни, виготовлена за вухо, є астрологічною ознакою Риби.

Музичний ключ і замітка - це татуальна пам'ять туру в прекрасній країні Австралії.

Rihanna має секретну слабкість для малювання зірок на своєму рівні міцному тілі.

Невелика гармата.

Напис на стегнах в Санскриті означає «чудність, чесний, пригнічення і контроль». Але, за словами Санскрита експерта, слова некоректні.

Татуювання XI.IV. LXXXVI 11.4.1986 – дата народження найкращого друга Ріанни. Рік народження Ріанна на її плечі.

Rihanna хоче бути тихим. Оригінальна татуювання на індексному пальці з написом Shh ...

Тейлор Swift.

Серце на правій нозі.

Ашлі Сімпсон

Один з останніх татуалів Ашлі. Першим є великий і кольоровий (повний колишній чоловік Pete Wenz, є близько 37 тату на тілі).

Р

До старої татуючої зірки приєдналися до перо.

На середнім пальцем правої руки блукає патистський хрест або відомої ікони хіпперів.

Відео: vanishingtattoo.com