Дикий, дикий Голлівуд

Багато знаменитостей — особливо саморобні — мають дуже погані гальма. Пам'ятайте фільм про бар Дикий Койот, де всі танці на барі, напою, і для намагатися просити воду – залити цю воду на голову. Іноді здається, що Голлівуд є свого роду бар, який якось дивно впливає на будь-який, хто входить до цього бару: як тільки ви станете там, ви починаєте бути, як його старі мешканці.

Найпопулярніші серця в Голлівуді, безсумнівно, Анджеліна Джолі. Прогулянки в старих китайських брюках, висить в найнебезпечніших місцях, пагонах назавжди, як воїни, збирає ножі.

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Один з найдиких кролів Ліндай Лохан. Її кар'єрний шлях буквально обурений скандалами, судами і судовими позовами, постійними сторонами і дебаучами, скандалами на множині, а також п'яним водінням, для яких дівчина періодично просить на пару днів. Але її обличчя невинна і яскрава, як чистий дзеркало, в якому нічого не відбивається. І хоча були вже кілька картин «з фронту», де з'явилась особа цієї вічної старшої школи, і це не відразу ж зрозуміла, на думку більшості це все ще так само, як і раніше.

Дикий, дикий Голлівуд р.

Дикий, дикий Голлівуд р.

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Ще одна старша шкільна дівчина ви не визнаєте Britney Spears. Яскраві часи пісень Oooops! Я зробив його знову назавжди. Тепер Бритні це знову і знову і знову і знову і так далі. І знову і знову, ми не означає, що будь-які подруги, як кинути сноуборд у вчителя або навіть при Президентові Реаган. Все це не так весело і не на всіх надихах. Це суди, суди, суди, лікарні, скандали, походи, чорне око і все це.

Gary Oldman є актором, який напої, а також алкоголікою. Не дивно, що він грає в основних віллах і всіляких підозрілих особистостей. І якщо він Манчестер Юнайтед, це легко побачити, де він отримав свою звичку пиття та бруківки. Він навіть похилий у фільмі Фірма, яка стала культом для футбольних святян, незалежно від національності. Він знав, що він був, я думаю.

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Winona Ryder – принцеса Голлівудського кіно. Роль, які вони грають, зазвичай романтичні і з хорошим закінченням. Величезні очі, чоловіче захоплення для яскравого образу, два номінацій Оскара, кар'єра як масло ... І така красива жінка рубає косметику в магазинах! У 2001 році вона зловила це, і навіть її адвокат не згасав її. Ридер був знайдений винний в масштабному крадіжці і гомоліганізму. Ісус, навіть принцеси!

Дикий, дикий Голлівуд Габаритний зображення

Дикий, дикий Голлівуд

4378787891

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Кейт Вінслет. Історія мене знову! Як тільки Kate прийшов до успіху - Я маю на увазі не тільки деякі успіхи, але хороший великий успіх за розмірами титану, тому скромний і талановитий Kate, який раніше працював замкненим і diligently отримав різні нагороди, як замінник. Сторони, п'яні, деякі пляжі, але удачливий вона вийшла з неї в зірку в «Східний сонечко Чистого Розуму», знову виграйте букет нагород, отримайте прізвисько «Англійська троянда» і стане відомим як власник найкрасивішого тіла в світі і найчарівніший внутрішній світ. Дякуємо! Я думаю, що це хороша новина.

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Дикий, дикий Голлівуд

Після всього, чому ми купуємо гламурні журнали і стежимо за зоряними блогами? Ви знаєте, що я більше цікавиться красою і талантом.