Anne Hathaway є одним з зірок, губи яких виготовлені для помади. Вона сказала, що вона отримала свій перший досвід макіяжу, коли вона була п'яти років: «Я хотів великий, красиві губи, тому я взяв мій мама червоний помада і почав надіти її обличчям!» З тих пір, Енн охопився в мистецтві макіяжу, і бачить, що вона зробила з нею обличчя - це задоволення.
1997 р.
Анни просто потрапила в школу Millburn High School. Природні, не потрібно для макіяжу покоївка краси.
1999 р.
Молоді та свіжі, Додаток віддає перевагу натуральному макіяжу - чому б не, з такою чудовою шкірою і яскравими очима?
р.
2002 р.
Принцеса Діарі взяла Анну на червоному килимі. Губна помада соковиті ягідні квіти завжди виглядають вигідно на світлій шкірі!
2003 р.
Зазвичай Додаток виділяється як очі або губи в макіяжі - але іноді одночасно.
2005 р.
Широка контурна лінія на очах і чайної троянди колірна помада дають образ Анни вишуканості і одночасно природність.
2006–2017 ООО «Нова пошта»
Шкіра Анни - це справжній подарунок для любителів червоної помади: світло, практично алебастерний відтінок, гладкий, без будь-яких домішок.
2008 рік
«Смойкі» на очах і більш натуральний колір губ прекрасно поєднуються з безтурботно підібраними локони.
Довгий Боб, випрямлений волосся, блискучий природний, здоровий глянець - що краще виділити Прекрасні коричневі очі
2009 рік
Елегантна оболонка, стріли на очах і натуральних губах – класичний стиль Одрі Гепберн.
Яскравий рожевий блиск вигідно підкреслить форму губ Анни.
2010 р.
Плетемо з вугром і вишневими губами - незабутнє образ білого королева. «Для створення цього образу я слухав Блонди багато і подивився багато фільмів з Гретою Гарбо», - сказала вона.
р.
Бездоганно розсипані волосся і злегка підкреслюють колір помада створюють дуже живо і природне зображення.
Червона помада і ретельно укладаються хвилі класичного стилю Голлівуду.
Фото GettyImages