Ноон в Італія

Вирощування під спекотним південним сонцем, смаженим соковитими оливками і виноградом, італійськими жінками з дитинства знають всі шармії рясного життя. І вони виділяють велику кількість - пишні форми, товсте волосся, чорні плямисті очі. Їх сексуальність ніколи не був скромним, їх рухи протипоказані, і їхні жести стримані. Коли ви бачите італійську жінку перед вами, ви хочете проголосити: «Хто вона реальна жінка!»

Gina Lollobrigida

«Дівчина з такою назвою повинна мати складну долю». «Дівчина з таким зовнішнім виглядом не може мати ніяких проблем!»

р.

Анна Ганна

Трохи грубий зовнішній вигляд актриси не завадило її від голодування в головній ролі фільму «Найкрасивий».

р.

р.

Вірна Лісі.

Назва та прізвище актриси дещо фривоус - як псевдонім кабаретного кокету. Однак зовнішній вигляд Вірни не більш твердий. У 1994 році отримала нагороду Best Actress на кінофестивалі Cannes для Queen Margot. Це досить твердий!

р.

Isabella Росселліні

У появі цієї жінки з'являються риси неспокійного спокуси і строга краса королевої Матері. Це те, що відрізняє багато італійських жінок.

Клаудія Карінале

Я завжди був байдужим до цієї жінки. У деяких фотографіях її риси помітно неправильно; в інших, вона непомітно красива. Все про перспективу.

р.

доб.1

Моніка Вітті.

Назва з іншої загальновідомої італійської краси Monica Bellucci, по-перше, блондинка, по-друге, не поступається останньому в касеті і сексуальності.

Орнаелла Муті

Красива в більш ніж десятках фільмів, і продовжує діяти до теперішнього часу (останньою роботою стала роль Марії Магдалини в 2006 році). Аляна Делона.

3157855

р.

Сильвана Маргано

Красива з благородними рисами обличчя була оцінена режисерами драматичного жанру.

733337 Р

Стефанія Сандерельлі

Примітний приклад, як не має параметрів фігури 90-60-90, можна стати символом сексу. Це Італія!

Софія

Я думаю, що коментарі тут будуть зайвими.

Р