Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Щоденна пошта показала Емма Ватсон

Щоденна пошта просто хоче виставити когось. Останній раз, їх напружені очі кинулися до асів карате Мос. Нова жертва була молода Емма Ватсон.

У березні цього року потертий зір підписав угоду з косметикою компанії Ланкуме та ставали їх новим обличчям. Мережа вже з'явилась на ногу від нової рекламної кампанії бренду.

16094

Поза це, Ms Watson був дублений "конікон епоху" і він важко сперечатися з цим. Подивіться на фотографії дівчини і ви побачите. Вона красива в будь-якому пострілі.

р.

Прекрасний зовнішній вигляд Емма працює для неї: молоді, сяючі очі, сяючий посмішка, бездоганна шкіра ... Продовжити. Чи є вона ідеальною особою всесвітньо відомого підприємства?

Так щоденна пошта попросила те ж саме питання, що надсилають кожному на екрані картину Емми «не векселями».

Останнім часом зірка заявила, що важко працювати займає більшу частину часу і негативно впливає на її стан. Небалансований режим дня, постійний стрес, втома - все це може легко розповісти про стан шкіри актриса. Крім того, Емма скаржав, що вона мала перенести свої дослідження в Браунському університеті.
Я вирішив присвятити весь час фінальній фазі Гаррі Поттера та зосередитись на інших проектах. Як Мс Ватсон відзначив, що раніше досвідчена акне. А спроби позбутися від прищів, що закінчилися погано.
Лікар-дерматолог застосовують деякі види лікування, які спалюють всю шкіру. Він був страшний. Ми не змогли правильно стріляти. Я мав постійно наносити тон косметичних засобів, які зіпсували стан шкіри ще більше.
Думаючи про те, що дівчина з вугром заслуговує на отримання багатомільйонної винагороди від косметичної компанії, я прийшов до цього висновку. На мій погляд, проблеми шкіри, точніше в контексті роботи з Ланконом, тільки користь молодої краси. Чому? Оскільки косметичні засоби створюються для того, щоб працювати на недосконалості: вирівняти тон обличчя, приховати темні кола під очима, зробити шрами або червоні судини менш помітними, додати рум'яна де немає і, звичайно, приховати прищі. Емма є ідеальним вибором для Lancôme, тому що вона покаже, наскільки добре працює бренд.
Що ви думаєте?

Веб-сайт: http://www.facebook.com