1095
Щоденна пошта показала Емма Ватсон
Щоденна пошта просто хоче виставити когось. Останній раз, їх напружені очі кинулися до асів карате Мос. Нова жертва була молода Емма Ватсон.
У березні цього року потертий зір підписав угоду з косметикою компанії Ланкуме та ставали їх новим обличчям. Мережа вже з'явилась на ногу від нової рекламної кампанії бренду.
16094
Поза це, Ms Watson був дублений "конікон епоху" і він важко сперечатися з цим. Подивіться на фотографії дівчини і ви побачите. Вона красива в будь-якому пострілі.
р.
Прекрасний зовнішній вигляд Емма працює для неї: молоді, сяючі очі, сяючий посмішка, бездоганна шкіра ... Продовжити. Чи є вона ідеальною особою всесвітньо відомого підприємства?
Так щоденна пошта попросила те ж саме питання, що надсилають кожному на екрані картину Емми «не векселями».
Останнім часом зірка заявила, що важко працювати займає більшу частину часу і негативно впливає на її стан. Небалансований режим дня, постійний стрес, втома - все це може легко розповісти про стан шкіри актриса. Крім того, Емма скаржав, що вона мала перенести свої дослідження в Браунському університеті.
Я вирішив присвятити весь час фінальній фазі Гаррі Поттера та зосередитись на інших проектах. Як Мс Ватсон відзначив, що раніше досвідчена акне. А спроби позбутися від прищів, що закінчилися погано.
Лікар-дерматолог застосовують деякі види лікування, які спалюють всю шкіру. Він був страшний. Ми не змогли правильно стріляти. Я мав постійно наносити тон косметичних засобів, які зіпсували стан шкіри ще більше.
Думаючи про те, що дівчина з вугром заслуговує на отримання багатомільйонної винагороди від косметичної компанії, я прийшов до цього висновку. На мій погляд, проблеми шкіри, точніше в контексті роботи з Ланконом, тільки користь молодої краси. Чому? Оскільки косметичні засоби створюються для того, щоб працювати на недосконалості: вирівняти тон обличчя, приховати темні кола під очима, зробити шрами або червоні судини менш помітними, додати рум'яна де немає і, звичайно, приховати прищі. Емма є ідеальним вибором для Lancôme, тому що вона покаже, наскільки добре працює бренд.
Що ви думаєте?
Веб-сайт: http://www.facebook.com