2942
Найкрасивіші хлопці в Голлівуді
Уважно досить, навіть найкрасивіших хлопців у Голлівуді є самотніми. Тимчасово. Для того щоб не пропустити своє щастя, потрібно уважно стежити за сердечним серцем (і можливо простора вілла) тепер безкоштовно. Так, кращі бакалаври в Голлівуді – дивитися і пам'ятати.
,8 км
Jake Gillenhaal зламаний з гарною Reese Witherspoon протягом більш ніж рік, і їх стосунки з taylor Swift також не виходив.
Райан Рейнольдс чекає свого розлучення з Скарлетта Йохансона, і я не пропустиме момент! Румор має це, що його дружба з Sandra Bullock може перетворитися на щось більше.
Justin Timberlake, який зламав Джессіка Біель, як і раніше у вільному рейсі.
Zac Efron є безкоштовним. Не для довгого, я цуценя.
Bradley Cooper поки не знайде заміну для свого екс-любителя Renee Zellweger.
Joe Jonas, після перерви з Ashley Green, знову готовий знайти подруга.
Pete Wentz і Ashley Сімпсон вивели, щоб залишитися друзями після розлучення, щоб витрачати час на їх молодий син, але це не буде проблемою, право?
Джастін Лі Барта та Ашлі Ольсен оголосив їх розкол у березні 2011 року.
І тут приходить солодкий і одночасно нехай закон Юде, нарешті, взяв участь у Sienna Miller.
Jason Sudekis і jennifer jones також зламали свої короткочасні стосунки.
Невірно! Hayden Christensen є безкоштовним! Він і Рахель Біслон оголосив закінчення своїх відносин.
р.
Фото з Getty Images North America
,8 км
Jake Gillenhaal зламаний з гарною Reese Witherspoon протягом більш ніж рік, і їх стосунки з taylor Swift також не виходив.
Райан Рейнольдс чекає свого розлучення з Скарлетта Йохансона, і я не пропустиме момент! Румор має це, що його дружба з Sandra Bullock може перетворитися на щось більше.
Justin Timberlake, який зламав Джессіка Біель, як і раніше у вільному рейсі.
Zac Efron є безкоштовним. Не для довгого, я цуценя.
Bradley Cooper поки не знайде заміну для свого екс-любителя Renee Zellweger.
Joe Jonas, після перерви з Ashley Green, знову готовий знайти подруга.
Pete Wentz і Ashley Сімпсон вивели, щоб залишитися друзями після розлучення, щоб витрачати час на їх молодий син, але це не буде проблемою, право?
Джастін Лі Барта та Ашлі Ольсен оголосив їх розкол у березні 2011 року.
І тут приходить солодкий і одночасно нехай закон Юде, нарешті, взяв участь у Sienna Miller.
Jason Sudekis і jennifer jones також зламали свої короткочасні стосунки.
Невірно! Hayden Christensen є безкоштовним! Він і Рахель Біслон оголосив закінчення своїх відносин.
р.
Фото з Getty Images North America