Щотижневі наряди

Цей тиждень, як завжди, зірки shone в самих розкішних нарядах від eminent і не так дизайнерів. У сучасному списку найцікавіших, вміло готових і стильних нарядів. Який краще до вас.

Я не знаю про вас, але я люблю цю коктейльну сукню Emillio Pucci. Кілі підібрав Джиммі Чоо взуття одного кольору і коричневого зчеплення. Як для зачіски співак зібрала своє волосся в пачці, надаючи образ сексуальної недбалості. Ідеально підходить для нарядного макіяжу, завершеного нарядом Кілі Мінгоги.

Diane Kruger є істинним втіленням повсякденної елегантності. Я захоплюю свій бездоганний наряд на щорічному французькому фестивалі в гарячих Афінах. На Diane, Jill Stuart комбінезон і світлові кульки Celine. Пухке волосся і натуральний макіяж доповнюють простий і дуже жіночний вигляд.

Р

Jessica Zor на Xperia party. Я люблю ідею наряду. З одного боку він досить простий, на іншому – дуже сексуальний. Краса цього наряду доступна, його можна повторити за допомогою одягу будь-яких брендів.

Це те, що жінка повинна виглядати. Кімор Лі йде дуже довгі прямі локони, з ними вона перетворюється. Крім того, хочу відзначити в наряді вибір взуття. Кімора підібрав стильні сандалі від Camilla Skovgaard.

Камілла Skovgaard є одним з моїх улюблених брендів взуття. Ось чому я вразив цей погляд.

Джессіка Стам в загальному вигляді Emporio Armani на відкритті виставки Momenti di Emporio. Хороше поєднання текстури та різних клітин. Я дуже люблю короткі штани. На мій погляд, наряд виглядає цікавіше без куртки, оскільки він перевантажує образ. В цілому вигляд виявився в ретро стилі, укладання активно доповнює його. Приємно побачити милий костюм на гарній моделі.

Мішель Монаган в синьому електричному сукні від нового Juan Carlos Obando весняної колекції. Дуже милий вигляд, доповнений босоном Джиммі Чоо і чарівною посміханням.

3610Р. 4200Р.

Це те, що вона любить одягатися з років. Saoirse Ronan, 16, одягнена сукня Chanel на прем'єрі Нью-Йорка Ганна. На мій особистий список кращих нарядів тижня за номером. Якщо я був її, я б скорочила довжину сукні. - Так, вона отримує багато років. В цілому, плаття ідеально підходить для Saoirse. Ще одне невелике розмиття взуття. Я вибрав щось більш елегантним і закритим.

Відео: Project-ockstar.com, stylebistro.com, celebrityfashion.onsugar.com