Коко Шанель: Я не зроблю моду, я мода.

Дуже часто говорять: стиль зірок, стиль зірок. Але як рідко говорять про тих, хто робить цей стиль зірок - дизайнери. Я спробував зібрати кілька лапок від тих, хто створює все шик і глянець, які жалюзі очі, коли ви подивитеся на червоний килим. У вузькому колі є як відомі дизайнерські зірки, так і відомі. Дизайнери.

Коко Шанель: Я не зроблю моду, я мода.

«Жіноча жінка повинна бути жіночною і атлетичною і ніколи не «намагатися з порожньою розмовою». Вона повинна знати, чому і де вона повинна йти, якою метою є кожен жест і погляд. Ми повинні зберегти свою унікальність: в рухах, думках, діях. Ви зможете протистояти навіть потребам моди. й

Королева сучасної моди. Тільки дуже ледачий не згадує свою «пожежну сукню» і «ліву чорну сукню», вільний спосіб життя і величезний вплив, що Гавриїл мав на моді і зовнішній вигляд сучасних жінок. Не пропустіть його, особливо, оскільки Chanel є улюбленим брендом.

Р

Yves Saint Laurent: Я не заважав джинси.

«Я подарував жінці вибір, щоб плаття, як вона радує, не як мода накладає на неї. Після того, щоб бути красивим, досить чорним светром, чорною спідницею і чоловіком, який любить її.

Чоловіча мода в жіночій моді. Чи може унісекс бути сексуальним? Сент-Лонт може. Ймовірно, що його робота надійшло від особистості і природної сексуальності людини, для кого він зробив одяг. Він зробив, що ніхто не міг.
р.

р.

Р

Hubert Givenchy: Бізнес-карта

«Перфум – візитна картка. Без аромату жінка анонімна. й

З огляду – представник модної моди, модного гламурного, крою, розкішного. Його два улюблені моделі Audrey Hepburn і Jacqueline Kennedy. Першим був його миша, другий його найбільший клієнт. Якщо Chanel спрощена мода, наблизившись до вулиць, Hubert створив красу, розкіш і що називається Parisian chic.

Редагувати голову: Я краще на дипломатії, ніж ескізи.

Сукня повинна бути досить щільною, щоб показати вам жінку і досить сипучих, щоб показати вам леді.

Коко Шанель, Yves Saint Laurent, Хуберт Враховуючи всі знають, але про Едіт главу чути кілька. Тим часом вона є саме тим, хто протягом багатьох років, щоб визначити стиль Голлівуду: вона одягнена Audrey Hepburn, Liz Taylor, Mae West, Grace Kelly ... наполегливість, професіоналізм, відмінний смак, можливість досягти власного – це якості, щоб принести Edith 8 (або скільки там є?) Оскарження і дуже особлива позиція в Голлівуді.

р.

р.

р.

, Україна

П.С. До речі,

ДОПОМОГА! СОС!

У процесі створення посту відкрився дуже цікава таємниця. Ви знаєте, що це плаття?

Google плутають в свідченнях між Chanel і Givenchy. Вся справа ускладнена тим, що майже всі дизайнери, які проживали в її часі, пришивали Аудрі. Ще одна загадка століття, що історики не змогли вирішити? Хто знає?