«намба уан»

Світ модної індустрії є жорстоким і складним, він заперечує будь-які закони, він не має універсальної формули удачі або поради, які допоможуть вам вийти і стати «намба уран» в моделювальному бізнесі. За винятком одного, можливо. Потрібно здивувати, відроджувати, відштовхувати натовп, який здавалося б, бачив все. На початку двох тисяч моделі світу ми можемо сказати, вибухнули андрогенні моделі. Ані хлопчики, ні дівчата. Один з перших — Данила Поляков. Він не боїться говорити і що він хоче. Хто знає, можливо, що секрет його успіху.

У повсякденному житті Данила малює свої нігті (і іноді її губи), легко одягає підбори і шокує аудиторію. У модному світі вона одягається в жіночих нарядах і відкриває жіночі шоу.

Але як чоловік, я думаю, що він більш схожий.
3610Р. 4200Р.

Фотографи стверджують, що такі моделі є дуже пластиком, від них можна ліпити що-небудь: красиві жінки, божественні чоловіки або сексуальні істоти. Як буде потрібно зйомки.

Ще одна значна бісексуальна модель в світі моди - Андрій Пежич. Він часто запрошується для участі у жіночих шоу, і він вже створив себе як жіноча модель. Привіт, він дуже красива дівчина.

Як чоловіча модель, його можна побачити дуже рідко.

Коли я бачив цю картину:

Я думав у своїй голові, «Що красива жінка!» А потім виявилося, що вона зовсім не була жінка, але транссексуал з первинними і вторинними характеристиками обох сексів.

Його ім'я - Леа Т., колишній Леонардо. І в даний час - дуже успішна модель, яка одягається в жіночих нарядах. Дуже красиво виглядає.
Р

Найпомітнішим і провокативним фото я вважаю кришку для журналу «Люб», яке зображує поцілунки Lea T. і Kate Moss.